2777
2789
عنوان

بارداری با آمپول Hcg .... بیاین لطفااا

443 بازدید | 31 پست

۱۲ روز گذشته از تزریق امپول ‌.... علائم داشتین شما .چی بود علائمتون ؟؟ من پاهام ب شدت درد میکنه . گاهی زیردلم تیر میکشه همچنین سینه هامم حساس شده . بدنمم داغه . میتونه علائم بارداری باشه؟ 

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

بارداری ایشالله

بیبی چک بزن

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری ایشالله بیبی چک بزن

انشالله ...خسته شدم از انتظار..... زوده واسه بی بی چک . بزنمم شنبه میزنم 

خب بی بی چک بزن.منم سینه هابزرگ وحساس شدن.وضعف داشتم.هرچی می‌خوردم فایده نداشت.انشاالله شماهم بارداری گلم

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
من بجز درد سینه همه این علائمو داشتم +لکه بینی  هنوزم دارم

عزیزم گرفتگی شکم هم داشتی

من کمرم و شکمم گرفته

دهنمم مزه بد میده هرچی میخورم بدمزس برام

نمیدونم حاملم یا ن

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
انشالله ...خسته شدم از انتظار..... زوده واسه بی بی چک . بزنمم شنبه میزنم 

کی وقت پریودته گلم

من بجز درد سینه همه این علائمو داشتم +لکه بینی  هنوزم دارم

با همین امپول باردار شدین شما؟ من دیروز خیلی ببخشید یه کوچولو ترشح قهوه ای دیدم رو لباسم فقط 

با همین امپول باردار شدین شما؟ من دیروز خیلی ببخشید یه کوچولو ترشح قهوه ای دیدم رو لباسم فقط 

خب دیگ لک لانه گزینی هم دیدی

برامنم دعا کنننن

اره با امپول 

شاید لک‌لانه گزینیه 

یه بی بی چک بزن 

روز چهاردهم بی بی چک‌من کامل دوتا خط انداخ مدیکور بود