۱۲ روز گذشته از تزریق امپول .... علائم داشتین شما .چی بود علائمتون ؟؟ من پاهام ب شدت درد میکنه . گاهی زیردلم تیر میکشه همچنین سینه هامم حساس شده . بدنمم داغه . میتونه علائم بارداری باشه؟
آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بجز درد سینه همه این علائمو داشتم +لکه بینی هنوزم دارم
عزیزم گرفتگی شکم هم داشتی
من کمرم و شکمم گرفته
دهنمم مزه بد میده هرچی میخورم بدمزس برام
نمیدونم حاملم یا ن
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
انشالله ...خسته شدم از انتظار..... زوده واسه بی بی چک . بزنمم شنبه میزنم
کی وقت پریودته گلم
با همین امپول باردار شدین شما؟ من دیروز خیلی ببخشید یه کوچولو ترشح قهوه ای دیدم رو لباسم فقط
خب دیگ لک لانه گزینی هم دیدی
برامنم دعا کنننن