2777
2789

سلام، من ۱۰روزه آمپولهای منوتروپین رو شروع کردم برای تخمک کشی، پیشگیری های لازم برای اینکه شکمم آب نداره چیه؟ لطفا اگه کسی میدونه کمکم کنه ، فقط میدونم ک مایعات زیاد باید مصرف کنم، 

ممنون میشم کمکم کنید🙏

اون بستگی ب دلروها و تخمکات داره ک زیاد نشه...بعد تخمک کشی فقط تا میتونی دوغ بخور..سفیدع تخم مرغ  و مایعات

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی راه پیشگیری نداره 

به بدنت ربط داره زیاد تخمک آزاد کنه خدایی نکرده هایپر میشی 

من خودم شدم چون چهل و خورده ای تخمک آزاد کردم البته بیست تاش به درد بخور بود وضعیتم جوری شد که گفتن پانکچر نمیکنن ولی به اصرار خودم و امضا و اینا پانکچر کردن ولی خوب دو روز بعد تخمک‌ کشی حالم بد شد و ای سیو بستری شدم ولی اب شکمم رو نکشیدن شیر سویا و دوغ بی نمک و سفیده تخم مرغ اینا همش می‌خوردم کلا حتی نون چون نمک داشت نخوردم‌ 

حالا جالبه بعد من یه سری ها میگفتن باید نمک زیاد بخوری 

من که انتقالم اون ماه کنسل شد جنین هام رو فریز کردن چهار ماه بعد انتقال دادن که خداروشکر باردار شدم الان کلاس اول رو هم تموم کرده 

خیلی راه پیشگیری نداره  به بدنت ربط داره زیاد تخمک آزاد کنه خدایی نکرده هایپر میشی  من خ ...

الهی عزیزم خداحفظش کنه، منم حدود ۳۰تا تخمک دارم ولی اندازه هاشون کوچیکه ، فعلا امپول میزنم هرروز ،دعاکنید جواب بگیرم❤️