2777
2789

تعریف شما از زنانگی چیه؟ 

بعضی ها تعریفشون از زنانگی ضعیف بودن و اینا 

من خودم زن قوی و مستقل یه زن واقعی میدونم 

تعریف شما از زنانگی چیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مفهوم ذهنیه و به تجربه ی آدما از زندگیشون برمی گرده، برا همین اصراری ندارم تعریفش کنم

منتها همیشه تو جامعه تجربه ی اکثریت رو می ذارن به حساب واقعیت محض، مثلاً چون اکثر خانم ها دوست دارن موهاشون بلند باشه میگن موی بلند جزوی از زن بودنه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه مفهوم ذهنیه و به تجربه ی آدما از زندگیشون برمی گرده، برا همین اصراری ندارم تعریفش کنم منتها همیش ...

تو یه تاپیکا خوندم یه خانمی گفته بیاین ب من یاد بدین چطور خنگ باشم زنانگی داشته باشم از شخصیت مستقل بودن خسته شدم میخام شوهرم منو دوس داشته باشه 

تو یه تاپیکا خوندم یه خانمی گفته بیاین ب من یاد بدین چطور خنگ باشم زنانگی داشته باشم از شخصیت مستقل ...

خدا رو شکر من جای اون خانم نیستم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید