2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر دوووماااد🤨 اونا کجا شما کجا برین بابا

والا من عموم فوت شد مراسم پسرخالم بود بابام نیومد ولی خودش گفت برین حتی عمه هامو عموهامو مادبزرگم اومدن به ماها گفتن باید برین مراسم

داییم انتظار داره بریم چون تدارک دیدند ، ولی اگه بریم  دامادمون ناراحت میشه

نمیشه فقط برا شام برید؟

که واسه رقص و آهنگ اونجا نباشید

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
خواهرم که خودش نمیاد ، ولی مادرمو ازش انتظار دارند  

نمیدونم والا 

بستگی داره 

من چون از دایی هام بدم میاد شاید همینو بهونه میکردم نمی‌رفتم 😂

بستگی داره با کدوم بیشتر صمیمی هستین و رو دربایستی  دارین

خواهرم که خودش نمیاد ، ولی مادرمو ازش انتظار دارند  

خب زورکه نیس بنده خدانمیتونه بره دیگه منم اگه جای دامادباشم مامانت بره عروسی بشینه ناراحت میسم

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍

اجازه بگیرید ازش اجازه اون شکلی ن ها الان هجوم نیارین سرم ک وای چرا اینا و از این حرفا 

مثلا بهش بگید خدارحمتش کنه پدرت رو مثلا چند روز دیگه عروسی فلانیه دعوتیم میخوایم کادو بفرستیم نریم اون طرف اگه شعور داشته باشه میگه برید و از این حرفا اگه چیزی نگفت و میدونید ک نمیگه 😂😂بهش بگید فلان روز عروسی نمیشه نریم ی چی هم ب عنوان کادو براش بگیرید بگید لباس مشکیت رو در بیار یا بگید با اجازت ما در بیاریم و بریم عروسی 

چند وقت گذشته از فوتشون؟

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺