2777
2789
عنوان

امشب تولدمه و حالم خوب نیس😔

209 بازدید | 26 پست

ی حس غریبی دارم‌انقد ازسرشب بغض کردم ک گلوم داره میترکه...منتظرم شوهرم خوابش ببره ی دل سیر گریه کنم...خداکنه همه اونایی ک دل گیرن و مشکل دار به زودی بهترین حال و خوشی بیاد سراغشون

مال من ۲۰ ام جمعست امسال معلوم خبری برام نیست برای هدیه تولدم خودم قراره هزینه کنم 

تولدت مبارک گلم 

امیدوارم بهترین هاش برات پیش بیاد 💖

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ، 

1.

همه ، توی تولداشون اینجورین.‌

2... خاصیت شبه ، همه. یه حال غربیی دارن ، فردا اوکی میشی 😂😂❤️🙌🏻

ناموسا ، به شرفت ، هر کاری میخوای بکنی بکن. به جز چس ناله. ‌‌ #ستاد_ضد_چس_ناله 
مال من ۲۰ ام جمعست امسال معلوم خبری برام نیست برای هدیه تولدم خودم قراره هزینه کنم  تولدت مبار ...

پیشاپیش تولدت مبارک...من ک هیچوقت کادویی نگرفتم دیگه عادی شده برام..امیدوارم همیشه و هرسال انقد توی تولدت بهت خوش بگذره ک واسه رسیدن به تاریخش خوشحال باشی و ذوق زده‌...❤

پیشاپیش تولدت مبارک...من ک هیچوقت کادویی نگرفتم دیگه عادی شده برام..امیدوارم همیشه و هرسال انق ...

عزیززم مرسی 😍❤

همچنین 

چرا ناراحتی حالا ؟ 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
 پیشاپیش تولدت مبارک...من ک هیچوقت کادویی نگرفتم دیگه عادی شده برام..امیدوارم همیشه و هرسال انق ...

منم همینطورم ،،😢. 

اما .

واقعا که فکر میکنم ، میبینم نمیارزع ، که برای چیزای چرت و پرت. 

خودم رو ناراحت کنم.‌

کسی کادو برام نگرفت؟

به یه ورم. 

😂😐

درسته بعضی اوقات ، ناراحت میشم ، اما ، واقعا ، دیگه ، باید ، رها کنیم ، ، خیلی نباید سخت گرفت

دلایلش خیلی زیاده..ازون درداس ک نمیتونی به کسی بگی و ازدرون نابودت میکنه🖤

چی بگم والا

خدا کمکت کنه

براما ک خیلی وقته اوکی نشده...فقط هی کم و زیاد میشه...

همون کمش، اوکیه دیگه 😂😂😂😂😂😂

خوشبختیه ، مطلق که نداریم. 

همش همینه. 

سرت رو بالا بگیر دختر.‌

هیچی ارزش ، یه قطره،. اشکت‌رو نداره ❤️❤️❤️❤️😂🙌🏻😂🔦

ی بیماری دارم ک هرچی زجه زدم درگاه خدا و عزیزترین بنده هاش جواب نگرفتم.انقدخستم ک حدنداره...

اگر. ، مشکلی نیست، بگی.‌

یا نه ، اصلا ، هر جور راحتی. 

برادر ، منم ۲۳ ساله ، بیماره 😢. 

زندگی ، براش ، جهنم شده. 

مادرمم ، از ، همون اوایل ، بیماری ، تا الان ، به هزااااارتا در زده و همه جا زجه زده‌ .. 

ولی ، باز نمیشه که ادم ، امیدش رو از دست بده. 

دلیل نمیشه که ببره و دپ بشه. 

قوی بمون ، چون هستی ، و میتونی 🔥📯❤️

قطعا میتونی ، .‌‌‌‌‌هم خوب میشی ، هم همه چیز اوکی میشه. 

همه چیز. ، جنگ روانیه ،. اگه ، جنگ روانی رو ببری ، زندگیت رو بردی.‌

پس لطفاااااا لطفاااا به خودتون ، استرس ، و احساس بد ندید .‌‌‌‌‌‌‌‌دنیاهمش همینه  😂😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️