2777
2789

آرمی نیستم اما گوش میدهم🗿

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرمی چیه؟ 

ارتش😅

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
خود بی تی اس فن امینمه پس شاد باش

بی تی اسو دوس دارم جالبن ولی فنشون نیستم همین😁🤷🏻‍♀️

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
فن امینمی چند تا اهنگ خوبشو بگو دان کنم

بعله استن تا ابد🤷🏻‍♀️😁

Beautiful 

Rain man 

Deja vu 

My Darling

Rap god

Lose yourself

Venom

Sing for the moment

The real slim shady

Without me

Stan

اینا مورد علاقمن

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

عه تاپیک زده بودی ندیدیم تو تاپیکمون تگتم کردیم ولی نیومدی

من یک دخترم! دختری که با تموم وجودش استقلال طلبه! دختری که مقابل بی عدالتی سکوت نمیکنه! دختری که از نژاد پرستی متنفره! دختری که به انسانیت عمیقا باور داره!به محبت.....عشق.....طبیعت! دختری که به ایرانی بودنش افتخار میکنه! ایرانی ام! یک دختر آریایی! فرزند کوروش بزرگ! زیبا ترین دیوانی که دیده ام عالم طبیعت است!!! من naturalist هستم و دین من انسانیت است.....