2777
2789
عنوان

کمکم کنید بچه ها....

122 بازدید | 12 پست

سلام وای وسواس فکری داره دیونم میکنه   راجع ب همه چی عذاب وجدان دارم راجبه ب بچم بیشتر. مثلا دیشب تو خواب دخترمو ساعت سه شب چک میکردم گیج بودم رو شکمشو سینه ش یکم داغ بود حس کردم تب داره دس گذاشتم رو پیشونیش دیدم عرق کرده ولی دا غ نبود  بلوزشو دادم بالا یکم گذشت بدنش خنک تر شد خوابیدم. و امروز خیلی عادی گذشت الان با خودم همش میگم نکنه تب داشته و تشنج کرده تو خواب نفهمیدم   دیونه شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم خاصی نداره...اصلا نگران نشو...یه علائمی از چند تا اختلاله...شاید جدی نباشه اگه پیشگیری کنی...

فکر میکنم از پیشگیری گذشته چون حتی اطرافیانم واقعا دارن ازین وسواس فکری م اذیت میشن. انقد راجع ب چیزای الکی بهشون گفتم ک جرات نکردم مثلا همین قضیه دخترمو بگم میدونسم میگن دیونه شدی مگه؟مدام نگران چیزایی ام که نشده