2777
2789

اونکه نزدیک فست فود خانه پنیره زود میده ولی بیمه قبول نمیکنه فکر کنم اسمش ولیعصر بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونکه نزدیک فست فود خانه پنیره زود میده ولی بیمه قبول نمیکنه فکر کنم اسمش ولیعصر بود 

عه شمایین؟

چه جالب

تاپیک بعد از ظهرمم شما جواب دادین

حال من خوب است اما با تو بهتر میشوم ...
عه شمایین؟ چه جالب تاپیک بعد از ظهرمم شما جواب دادین

😁😁 تاپیکت چی بود یادم نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بتای پایین

اهان یادم اومد 😄 من خودم همونجا رفتم برای آزمایش بتا یادش بخیر 

اهان یادم اومد 😄 من خودم همونجا رفتم برای آزمایش بتا یادش بخیر 

ولی من فکر کنم دارم سقط میکنم

امشب لکه دیدم

خیلی حالم گرفته

ولی من فکر کنم دارم سقط میکنم امشب لکه دیدم خیلی حالم گرفته

ممکنه لک لانه گزینی باشه ها 

ولی در کل منم اویل یه بار خون دیدم زنگ زدم ماما گفت اگر قطع بشه و با درد شدید نباشه چیزی نیست

ممکنه لک لانه گزینی باشه ها  ولی در کل منم اویل یه بار خون دیدم زنگ زدم ماما گفت اگر قطع بشه و ...

درد ک ندارم

اما بتام پایین بود

اونم تو پنج هفته

درد ک ندارم اما بتام پایین بود اونم تو پنج هفته

خب پس چیزی نیست ان شاالله شاید بچه داره جاشو سفت میکنه اگر لقاحت دیر باشه طبیعیه لک لانه گزینی باشه

خب پس چیزی نیست ان شاالله شاید بچه داره جاشو سفت میکنه اگر لقاحت دیر باشه طبیعیه لک لانه گزینی باشه

ان شاءالله

ممنون عزیزم

دعا کنید