2777
2789
عنوان

جهیزیه

123 بازدید | 13 پست

سلام .راجب جهیزیه بگین من از کجا بخرم و بخوام کل جهیزیه رو بخرم هزینش چقد میشه ؟ بچه ها میخوام کامل توضیح بدین چکار کنم وام ازدواج هفتاد میلیونه برام، و میخوام جهیزیه کامل بخرم راهنماییم کنین 

بین خیلی چیزا بیخودیه

شما دوسه لیست از گوگل و اینستا و اینا دربیار

بنویس

بعد باتومه به نیازت و شرایط خونه واینا کمو زیادش کن

مثلا جا نداری تخت رو حذف کن

یخچال ساید و دوقلو نخر

میز ناهارخوری و صبونه لازم نیست و.... 

همینجوری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین خیلی چیزا بیخودیه شما دوسه لیست از گوگل و اینستا و اینا دربیار بنویس بعد باتومه به نیاز ...

نه فدات مجبورم بخرم تخت و مبل و ...اگه بخوام همه رو بخرم ولی نه مثلا ساید و اینجور چیزا ی یخچال ساده بقیه چیزامم ساده باشن چقد پول بذارم رو هفتاد تومن

اگه میخوای وسایل برقی بزرگ هم خودت بگیری حداقل 150باید بزاری روش شایدم بیشتر 

اره همه رو  باید خودم بخرم ببین من نمیخوام همه چیزام درجه یک باشن اشغالم نمیخوام بخرم چیزی ک متوسط باشه فک میکردم ی پنجاه بذارم کفایت کنه

نه فدات مجبورم بخرم تخت و مبل و ...اگه بخوام همه رو بخرم ولی نه مثلا ساید و اینجور چیزا ی یخچال ساده ...

عزیزم فقد تخت و وسایل چوبی و مبلت کمه کمش بشه 40 50 تومن

لباسشویی متوسط ایرانی خوب 9 تومن 

گاز 3تومن

یخچال ایرانی متوسط11 تومن 

این 70 تومنت کامل😐😐😐

عزیزم فقد تخت و وسایل چوبی و مبلت کمه کمش بشه 40 50 تومن لباسشویی متوسط ایرانی خوب 9 تومن& ...

ولی تازگیا شنیدم ک وام ازدواج بالا ۲۳سال ۱۲۰میلیون شده اونجور بیست میلیونم بذارم روش میتونم کامل بخرم؟

ولی تازگیا شنیدم ک وام ازدواج بالا ۲۳سال ۱۲۰میلیون شده اونجور بیست میلیونم بذارم روش میتونم کامل بخر ...

ببین عزیزم با 200میلیون میتونی یه جهیزیه آبرومند بخری

ولی هرجیزی به اندازه 

شما با120 150 میلیون میتونی بخری ولی به شرطی ک متناسب زندگیت و لوازم ضروریاتت بخری ن اینکه خواستی همه چی ک بقیه دارن شماهم بخری