2777
2789
عنوان

بیاین بگین کی حق داره؟

51 بازدید | 2 پست

من از ۲۵ ام فروردین رفتم یه گارگاه فینگرفود کار کردم تو اون تایم هم خیلی به پول نیاز داشتم بعد موقعی که رفتم اون خانم به من گفت که شما یک هفته آموزشی هستی تا بعدا قراداد ببندیم حالا بماند که روز سوم که رفته بودم کل کارگاه و ریختیم تا ۱۲ شب نظافت کردیم نمی‌دونم اینم آموزش حساب میشه یا نه 

خلاصه من بعد یه هفته بهش گفتم من خیلی پول لازمم اگه میشه یه مقداری بهم بدی تا از حقوقم کم بشه (حقوق هم روزانه و ساعت کاری وزارت کار گفته بود حساب میشه) بعد بهم زنگ زد و خیلی بد گفت که من رو چه حسابی باید پول بدم و فلان که من گفتم من خودم میدونم باید مدارک اینا بیارم رو اون حساب گفتم دیگه بعد دوباره زنگ زد که مدارک بیار تا بهت بدم منم بهم برخورده بود و واقعا نمی‌خواستم بگیرم که این وسط برادرم فوت شد و ما خیلی بیشتر پول لازم شدیم منم همون روز که برادرم فوت شده بود براش مدارک بردم تا بهم پول بده دیگه حالمم خوب نبود از یکشنبه که برادرم فوت شد تا جمعه سرکار نرفتم و شنبه که هفتم برادرم بود گفت بیا کارگاه و من اصلا هفتم برادرم هم نبودم سرخاک هم نتونستم برم دیگه چیزی نگفتم تا گذشت چهلم برادرم شد و من دوروز قبل بهش گفتم که اینجوریه گفت نه باید بیای گفتم حداقل برای سرخاک برم بذار ساعت ۳ برگردم زنگ زد خودش و شوهرش از پشت تلفن داد میزدم که باید بیای و الان یادت افتاده چهلمه برادرته و منت اینکه بهم پول دادن

🙂

دیگه روز چهلم همه بهم گفتن نرو مگه میخواد چیکار کنه گفتم نه خوب نیس آدم اذیت کنه و فلان من روز چهلم برادرم هم رفتم سرکار ولی خب واقعاً از برخوردش خیلی ناراحت شدم همون روز اومدم بهش زنگ زدم گفتم من از هفته ی دیگه نمیام حساب کتاب کنید اگه بدهکار میشم میدم اونم گفت باشه بعد که برای گرفتن شناسنامه بهش پیام دادم گفت دو هفته که اموزشیه و اینکه شما به ما ضرر زدی و فلان نیروی یه ماهه ما نمیخواستیم ما به شما پول دادیم و یه هفته بعد مرگ برادرت نیومدی و باید دو سه هفته دیگه بیای تا من نیرو بگیرم منم گفتم جایی که بهم بی احترامی بشه نمیام بعدش شوهرش هشت دیقه ویس داد و همون منتا رو گذاشت که دیگه من از همه جا دوتاشونو بلاک کردم

🙂

بعد دیگه به مامانم گفتم زنگ بزنه اونم حرف زد و قرار شد شناسنامه مو بده از شنبه دنبال شناسنامه ام تا امروز 

خیلی اعصابم بهم ریخته از اینکه این همه کار کردم هربار ۱۴ ساعت کار کردم پاهام ورم میکرد ولی آخرش بدهکارم شدم اونم گفته کلا ۱۰ روز اومدی سرکار

🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.