2777
2789
عنوان

به نظرتون داره خیانت میکنه؟

121 بازدید | 8 پست

پسرداییم به من ابراز علاقه کرده بود بعد من دوسش دارم ولی نمیخاسم بهش بگم تا وقتی که زمانش برسه

هرشب و هرثانیه به بهونه های مختلف پیام میداد ولی الان چند وقته که بیس و چار ساعت آنلاینه ولی پیام نمیده اصن

مامانش اون روز جلوی من گفت هرروز میره فلان جا دنبال دوس دخترش

منم به خودش پیام دادم ..وقتی پیام دادم گفت چقدر خوشحال شدم از پیامت کاش همیشه پیام بدی

منم عصبی شدم جریانو گفتم براش ولی اون گفت من دوس دختر ندارم و اگه تا الانم به خانوادت نگفتم که دوست دارم بخاطر مخالفتای خودت بوده و همین روزا میگم

ولی دوباره از اون شب هنوز پیام نداده

اصن نمیدونم گیجم..همش منتظرم پیام بده..

چیکار کنم؟

چه حساس😂

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حق نداره الان ادعای عاشقی کنه:)

آدما دروغ زیاد میگن باور نکن.دوست داشتن ب حرف نیست

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
 پس حق نداره الان ادعای عاشقی کنه:)

بیخود خودتون رو و افکارتون رو مشوش نکنید

شما زندگی کاملا عادی خودتون رو داشته باشی و اگر این آقا همه جوره پسند شماست و هر دوتون شرایط ازدواج رو دارید بهش هیچ فکری نکنید تا اینکه خودش بیاد خواستگاریتون و بعدا در موردش فکر کنید

اگرم ک خیلی همو دوس دارید و یه جورایی درگیرش شدی با توجه به اینکه فامیل هستید بالاخره به یه خاله ای و یا هر کسی ک میتونه واسطه خوبی باشه بسپارید ک مزه دهنشون رو بفهمن و اصل نظر اونا رو هم بفهمن و به شما بگن ک شما هم اگر هر فکری دارید هم حساب کار دستتون بیاد

انشاالله ک بهترینها براتون رقم بخوره و خوشبخت بشید