2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بزار مرغ بپزه ابشو بریز دور پیاز خرد کن با روغن یکم مرغو تفت بده ادویه بزن اب بریز بعدم هر وقت ا ...

ممنونم خوشگلم ممنون از پاسخگوییت

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️
اول بزار مرغ بپزه ابشو بریز دور پیاز خرد کن با روغن یکم مرغو تفت بده ادویه بزن اب بریز بعدم هر وقت ا ...

ادویه من اینا رو میزنم نمک فلفل سیاه یه کم فلفل قرمز پودر کاری زردچوبه زنجفیل زیاااد و یه کم دارچین

من تو مرغ فلفل دلمه ای هم میریزم هویجم همینطور

💍♥️Married
ادویه من اینا رو میزنم نمک فلفل سیاه یه کم فلفل قرمز پودر کاری زردچوبه زنجفیل زیاااد و یه کم دارچین ...

هویج خوشمزه میکنه؟

مرغو اول میزارم با ی کم اب و نمک و زرد چوبه یه دو دیقه بپزه ابشو میریزم  باز میزارم تو قابلمه و روعن میریزم و تفتش میدم حسابی 

این پایه ی مرغ های منه

حالا بستگی داره چی بخوام درست کنم 

اگه بخوام با رب درستش کنم    مرغ ک تفت خورد رب رو هم میریزم یه تفت کوچولو میدم و یه پیاز درسته رو  پوست میگیرم و میزارم تو قابلمه و و اب سماور اصافه میکنم یا مقدار لازم نمک و دارچین میریزم   حتما باید پیاز درسته باشه  

ریزش نکن و سرخش نکن  بعد ببین چ بویی داره غذات  عالی میشه 

اگرم بخوام مرغ زعفرونی بپزم  بعد از تفت زرد چوبه اصافه میکنم و نمک و اب جوش میریزم روش  و پیاز درسته و یه تیکه سیر کوچیک نیم پز ک شد زعفرون دم کرده میریزم  اونم عالیه 

اول مرغ رو با زردچوبه و فلفل سیاه و یه کم دارچین و نمک بزار اب پز بشه یه پیاز هم درسته بنداز داخلش تا بوی زهمش بگیره

نمک زیاد نزن،خیلی هم ابپز نشه،بعد هم سرخش کن رب گوجه بزن و یه لیوان اب مرغ بریز روش بزار باشعله کم بپزه.

اول خدا           اخر خدا

قبل پخت مرغ اول بزار توآب جداگانه تاکف کنه آبشو بریز دور.

پیاز و فلفل دلمه ای و هویچ هم تو روغن تفت بده رب اضافه کن نمک و زردچوبه وفلفل سیاه هم اضافه کن به مرغ رو اضافه کنه آب بریز تا بپزه  ،من واسه مهمون قبل اینکه مرغ رو اضافه کنم سرخ میکنم 

مرغو اول میزارم با ی کم اب و نمک و زرد چوبه یه دو دیقه بپزه ابشو میریزم  باز میزارم تو قابلمه و ...

ممنونم عزیزم وقتی ک اول مرغ میزاری بپزه دیگ پیاز نمیریزی

اول مرغ رو با زردچوبه و فلفل سیاه و یه کم دارچین و نمک بزار اب پز بشه یه پیاز هم درسته بنداز داخلش ت ...

مرسی عزیزم این روش امتحان کردم یبار خیلی خوشمزه میش

قبل پخت مرغ اول بزار توآب جداگانه تاکف کنه آبشو بریز دور. پیاز و فلفل دلمه ای و هویچ هم تو روغن تفت ...

چشم عزیزم ممنونم از پاسخ گوییت