مرغو اول میزارم با ی کم اب و نمک و زرد چوبه یه دو دیقه بپزه ابشو میریزم باز میزارم تو قابلمه و روعن میریزم و تفتش میدم حسابی
این پایه ی مرغ های منه
حالا بستگی داره چی بخوام درست کنم
اگه بخوام با رب درستش کنم مرغ ک تفت خورد رب رو هم میریزم یه تفت کوچولو میدم و یه پیاز درسته رو پوست میگیرم و میزارم تو قابلمه و و اب سماور اصافه میکنم یا مقدار لازم نمک و دارچین میریزم حتما باید پیاز درسته باشه
ریزش نکن و سرخش نکن بعد ببین چ بویی داره غذات عالی میشه
اگرم بخوام مرغ زعفرونی بپزم بعد از تفت زرد چوبه اصافه میکنم و نمک و اب جوش میریزم روش و پیاز درسته و یه تیکه سیر کوچیک نیم پز ک شد زعفرون دم کرده میریزم اونم عالیه