2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوش. ببین تو پیجش دکوراش چیه لباسی بپوش ست باشه شیکتر شه. خیلی لباست بی ربط نباشه. البته تو عکسای اسپرت خصوصا برا بچه هات اینجوریه. ولی برای دکورهای رسمی، هر لباس مجلسی بپوشی اوکیه. 

ما ی ندل رسم انداخایم منو دخترم پیراهن ست پوشیدیم همسرم پیراهن همرنگ ما با کت و شلوار ی مدلم اسپرت ...

والا دوتاپسرام ست میپوشن خودمم یه دست لباس شیک دارم اماشوهرم کت وشلوارنمیپوشه 

هردوش. ببین تو پیجش دکوراش چیه لباسی بپوش ست باشه شیکتر شه. خیلی لباست بی ربط نباشه. البته تو عکسای ...

خییییلی دردسره اصلا خودم سلیقه ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دوهفته اس درگیرم ...احتمالا خودم وشوهرم یدونه رسمی بندازیم بابچه ها اسپرت 

خییییلی دردسره اصلا خودم سلیقه ندارم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دوهفته اس درگیرم ...احتمالا خودم وشوهرم یدونه رس ...

تو اینستا بچرخ

ایده بگیر 

این بلاگرها رو ببین. 

آتلیه ها رو.. 

لباساتون با هم ست باشه بهتره 

تو اینستا بچرخ ایده بگیر  این بلاگرها رو ببین.  آتلیه ها رو..  لباساتون با هم ست ...

اینستاندارم راستش لباس هم برای هرکدوم دودست گذاشتم کنار نسبتا به همدیگه میخوره مدل ورنگاشون حالا فردابرم بک گراندشونو ببینم راحت ترمیشه انتخابم