2777
2789
عنوان

مکمل بلوتامین

3921 بازدید | 8 پست

سلام

دوستان کسی مکمل بلوتامین تا حالا استفاده کرده؟ می گن برای لاغری شکم  و کاهش وزن خیلی خوبه. یه کپسول آمریکاییه که از برند هیرتامینه 

می خواستم ببینم تجربه ای در این زمینه دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شبت بخیر  عالیییییه این قرص اصلش رو بخری واقعا به چربی سوزی و نفخ شکم و گوارش کمک ...

شما استفاده کردی؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .

سلام دوستان وقت بخیر

من از این خانم خرید کردم واقعا قرصش اصل آمریکایی هست نشون دکترم هم دادم و تایید کرد و با دو بسته راحت ۱۷ کیلو کم کردم.

البته خیلی عالی مشاوره میده و وقت میزاره و میگه که کنارش چه چیزهایی استفاده کنید اصلا هم سخت نیست واقعا

اگر خواستین شماره همراه اولش رو هم بهتون میدم

۰۹۱۲۸۵۱۱۹۸۳