2777
2789
عنوان

وابستگی خیلی شدید😞

118 بازدید | 7 پست

نامزدم از ۲۴ ساعت ۲۰ ساعت کار می‌کنه ۴ ساعت می‌خوابه 

اصلا پیش من نیست و بهم توجه نمیکنه و بهم عشق نمیده 

من دارم دیوونه میشم از وابستگی همش بی‌قرارم چیکار‌کنم😢

ببین اگر شرایط اینه و تغییر نمیکنه حتی بعد ها بهتر همین الان که اولشه تموم کنی این شروع زندگی رو چون بدرد نمیخوره ایتجور منطقی باش..دوران نامزدی شکوه یه رابطه و ازدواجه وقتی توش سرد باشی کلا بی فایده س 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه حق داره سرش شلوغه ولی منم حق دارم بهم توجه کنه و بهم عشق بده 😞

نگو حق داره..شما وقتی شروع میکنی به رابطه ی باید برسی بهش مگر میشه شما گل بکاری اب ندی هرس نکنی خاک عوض نکنی..نگو این حرفو..منطقی نیست..ادمی که سرش شلوغه با کارش خب وقتم نداره فرا نامزدش صلاحیت نداره قبول کن.شاید بگی مقصر نیست اما باز میگم این راهش نیست 

ببین دوست گلم میدونم سخته اگ واقعا عاشقشی باید تحمل کنی 

اینم بگم اگ نمیتونی منطقی یه تصمیم بگیر 

نامزدت هر چقدم کار کنه  یه لحظه  از محل کارش میتونه دور شه ۲ دیقه ای اینا تماس تصویری بگیره  اونم یه تلاشی نمیکنه  ک فاصله بینتون زیاد شده وگرنه کسی ک عاشق باشه واسه عشقش هر کاری میکنه  من طرفیو میشناسم دقیقا همین شرایطو داره پسره از کار ک میومد برا این که خوابش نبره با عشقش حرف بزنه پاهاش ران هاشو نیشگون میگرفت بعد یه مدت خودش گفته بود ک پاهام کبود شده

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد