2777
2789

سلام من اندومتریوما دارم الان ۲سال دارم قرص میخورم باید ۳تا بسته پشت سر هم بخورم پریود شدم ۵روز فاصله پریود شم روز ۵پریود دوباره قرص بخورم قرص روجا ۵تا بسته خوردم خوب بود لکه‌بینی خون رفتم دکتر گفت یه مواقعی دهانه رحم خودش میریزه حالا ۱سال دارم کنتراستمین میخورم بسته سوم دوتا قرص خوردم لکه بینی ماه پیشم سونو دادم رقتم دکتر گفت اوکی کسی اینطوری بوده.بعد نپرسید قرص چاق کرده یا خلم نه چاق شدم نه عصبی شدم نه هیچی فقط همین مشکل دارم مجردم هستم نپرسید کی میخوایی عزیزم بچه‌دار شی

هرشبم سرتایم خوردم کلا ساعت گوشی‌مو میزازم راس یه ساعتی میخورم هیچ قرصی هم باهاش نخوردم هیچ قرصی هم جا نیفتاده نمیدونم چرا بعد ۱سال که یه قرص خوردم اینطوری شدم کنتراستمین تو این ۱سال مصرف کردم

هرشبم سرتایم خوردم کلا ساعت گوشی‌مو میزازم راس یه ساعتی میخورم هیچ قرصی هم باهاش نخوردم هیچ قرصی هم ...

از من میشنوی قرص های هورمونی نخور.... چون علائم بیماری رو کنترل می‌کنند... برای درمانش یا دکتر همیوپاتی برید یا دکتر طب سنتی... 

همیوپاتی بهتره... این داروها آدمو افسرده میکنه... بديش اینه که نمیشه رهاش کرد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من میشنوی قرص های هورمونی نخور.... چون علائم بیماری رو کنترل می‌کنند... برای درمانش یا دکتر همیوپ ...

سلام ممنونم من این داروها رو می‌خورم همون قبلم هستم ۱کیلو هم چاق نشدم اخلاقمم همونه فکر کنم روی هر بدنی یه مدلی انگار ممنونم بخاطر راهنمایی که کردید

سلام ممنونم من این داروها رو می‌خورم همون قبلم هستم ۱کیلو هم چاق نشدم اخلاقمم همونه فکر کنم روی هر ب ...

آره واقعا... واسه هر کسی یه جوره... من که مو و ابروهام ریخت... بعد از اینکه رهاش کردم صورتم جوش میزنه.. افتضاح... قبلش سالم تر بودم... الانم دارو همیوپاتی میخورم... بهترم

آره واقعا... واسه هر کسی یه جوره... من که مو و ابروهام ریخت... بعد از اینکه رهاش کردم صورتم جوش میزن ...

نه تازه برای من خوبه چون زیرگردنم مو زاید خیلی داشت خوب شد پوستم جوش میزد صاف شد من واقعا باهاش اذیت نیستم درد زمان پریود شدنم از بین رفت روی هربدنی انگار یه مدل جواب میده بعضی‌ها خیلی باهاش انگار اذیت میشن