2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم خدا منو بخشیده

402 بازدید | 17 پست

سلام خوبین میشه داد من برسین دیگه دارم دیونه میشم تو رو خدا به هیچکس نگین بین خومون بمونه من وسواسی شدید داشتم ودارم باسلیقم ولی نمیتونم کارام انجام بدم یکبار به خدا حرف بد اومد ذهنم فکر میکنم از زبون خودم گفتم پشیمونم و ازش میخوام منو ببخشه ولی وسواسیم تو ذهنم میاد باید چند روز پیش که به خدا گفتم باید تو چه لباسی و خونه چه مدلی و چیکار میکردم بگم استغفرالله بعد دلم خنک بشه ولی تو دلم و زبونم‌ بعد اون روز چند بار گفتم ببخشید ولی دلم یه جوریه وسواسیم کمکم کنین مثلا میگم اگه اونجوری نگم عکس اینا هم نباید بندازم تا زمانی که نگفتم لطفا بین خودمون بمونه تو روخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم

عزیزدلم ببین خدا هیچ وقت از تو ناراحت نمیشه چون دست خودت نیست و این افکار وسواسی هاست که کنترلی روش ندارن

و هیچ گناهی برات نوشته نمیشه

سعی کن استرست رو کم کنی

حتما حتما حتما پیش مشاور برو

برادر من اینطوری بود خیلی اذیت میشد ولی خدا رو شکر با مشاوره و دارو حل شد

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
الهی بگردم عزیزدلم ببین خدا هیچ وقت از تو ناراحت نمیشه چون دست خودت نیست و این افکار وسواسی هاست که ...

چی گفت؟

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤
چی گفت؟

آدمهای وسواس فکری بدون اینکه بخوان توی ذهنشون افکار بد حرفهای بد میزنن و بعد عذاب وجدان بیچاره شون می کنه

در حالی ک روی افکار خودشون اختیاری ندارن

یه بیماریه که باید درمان بشه

من چون سالهاست که با همچین فردی بودم، می فهمم ک این دوستمون جی میگه و چی میکشه

و میدونم که اگه پیگیری نکنه مشکلش خیلی شدید میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
آدمهای وسواس فکری بدون اینکه بخوان توی ذهنشون افکار بد حرفهای بد میزنن و بعد عذاب وجدان بیچاره ...

میخوام ازت مشاوره بگیرم هر موقع میای نی نی سایت بنویس تا منم اون موقع ها بیام 

منظورم اینه که من به خدا حرف بد نمیگم وسواس مجبور میکنه به ذهنم حرف بد درمورد خدا بیاد یکبار نمیدونم حرف بد رو هم از زبونم گفتم یانه به خاطر اون تو ذهنم میاد که باید چند روز پیش که اون حرفو گفتم باید هر کاری میکردم بکنم خونه هن همون شکلی باشه تا از خدا معذرت بخوام واگرنه تا زمانی که نگفتم عکس اینا نمیگرم واگه هم گرفتم موقع گفتن معذرت پاک میکنم 

چند ساله وسواسیم اولش همه جا رو چک میکردم  نماز و قرآن میخوندم به خاطر وسواس مذهبی نتونستم بخونم بعدش هم که اینطوری موهای موخوره رو از اون محل موخورش میکنم میخوام ترک کنم اگه تو این مورد که گفتم کمکم کنید خودم میخوام ترک کنم

کاش کسی بود اینجا منو کمک میکرد باور کنید به جز شما نمیتونم به کسی بگم بعضی وقتا گریه میکنم چند ماهه فقط عروسی کردم وقتی خونه خودمون بودم خواهرم میدونست ولی الان شهر دیگم نمیخوام کسی بدونه یک مشاور رایگان پیدا کردم از اینترنت پیام دادم ولی گفت دیگه رایگان نیست تو واتساپ پیام داده بودم اگه شماها کمکم کنید شاید بتونم زندگیمو بهتر کنم نمیتونم به خاطر وسواسیم به کارم برسم