2777
2789
با نفری 20تومن میتونید یه هفته قشنگ توی استانبول بگذرونید هتل یاشماک سلطان خوبه

استامبول الان ۱۰ میلیون خروج از کشور میگیرن عوارض

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو از کجا اوردید همین امروز خروج بار اول سفر سیاحتی در سال 1401 مبلغ 400 هزار تومان بود

مسافر سیاحتی این حدوداست دختر خاله من نفری  ۹۰۰ هزار تومان ۲ ماه پیش رفتن استامبول 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
مسافر سیاحتی این حدوداست دختر خاله من نفری  ۹۰۰ هزار تومان ۲ ماه پیش رفتن استامبول

خب استانبول هم سیاحتی هست نه زیارتی!!!!

نفری 400 هزار تومن نه بیشتر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خب استانبول هم سیاحتی هست نه زیارتی!!!! نفری 400 هزار تومن نه بیشتر

ن گل نفری ۸۰۰ به بالاست الان ولی نمیدونم این که میگن میخواد میلیونی بشه یا نه  فقط میتونیم بریم شمال دیگه

ن گل نفری ۸۰۰ به بالاست الان ولی نمیدونم این که میگن میخواد میلیونی بشه یا نه    فقط میتون ...

شما کوتاه نمیایید 

ممکنه منبع خبری تون رو بگید

چون من بازم به اطلاعات خودم  اکتفا نکردم رفتم توی سامانه عوارض خروج از کشور زدم  و سیاحتی دفعه اول 400 بود

ما نباید به شایعات دامن  بزنیم یا خودمون شایعه بسازیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شما کوتاه نمیایید  ممکنه منبع خبری تون رو بگید چون من بازم به اکتفا نکردم رفتم توی سامانه عوا ...

ن من طبق گفته یک نفر میگم که دوماه پیش ترکیه رفته نمیدونم والا