2777
2789

بچها یکی از دوستای صمیمیممم دیروز ی کم دیرمیرسه سرامتحان بعد گوشیشو یادش میره تحویل بده ولی خاموش بوده و میزاره تو جیبش...اخرسر مراقب متوجه گوشی تو جیبش میشه و میاد بهش میگه پاشو برو بیرون بالای برگشم مینویسه گوشی همراه داشته است هرررچی دوستم بهش میگه ب خدا خاموش بود و چون دیر رسیدم هول کردم بادم رفت تحویل بدم باورنمیکنه🥲..دوستمم اکثر سوالارو تو چک نویس حل کرده بوده و تازه میخاسته وارد پاسخنامه کنه.. ک مراقب نمیزاره...خیلییی ناراحته و اعصابش خورده..من نمیدونممم چجوری باید دلداریش بدم..چی بگم ک اروم شه

پ‌ن: امتحانش نهاییه..دوازدهمه..و من ازش بزرگترم

*خود زنی در مقابل مدرسه 

تنها راهشع

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

متاسفانه من تو دلداری دادن ر.....دم

اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم   خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم ازین کار معلما و مدیرا

سر خودمم اومده دیگه کاریه ک شده

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...

شهریور دوباره بره امتحان بده الکی اعصاب خودشو خورد نکنه

منم وقتی محصل بودم فکر میکردم اگر تجدید شم دنیا به آخر میرسه.. دانشگاه رفتم کا پیدا نکردم شوهر کردم و دوتا هم بچه دارم و الان که فکر میکنم میبینم چقدر احمق بودم برای گرفتن نمره تو درسهایی که هیچ وقت تو دنیای واقعی به دردم نخورد خودم راعذاب دادم.. کاش جای حرص های الکی واسه تست و کنکور و نمره..یه کم از دنیای شیرین و صورتی دخترونه ام لذت میبردم..با دوستام بیشتر خوش میگذروندم.. هی...شما هم ۱۰ سال دیگه میفهمید .. وقتی تو این مملکت دکتری هم داشته باشی بازم کار نیس‌..