2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بیا فرض کنیم بچه نداری و میخوای طلاق بگیری  پول داری شغل یا یه مهارت شعل ساز چطور ؟خانواده ...

مطمعنن جهنم هم برم بهتر از اینجاست خودم کار میکنم خرج خودمو درمیارم

من بچه ندارم اما اصلا امکان طلاق ندارم هیشکی پشتم نیست خانواده احمقش هم میگن بچه بیار درست میشه تو ت ...

اصلا این اشتباه رو نکن تا از زندگیت مطمعن نشدی بچه نیار 

مطمعنن جهنم هم برم بهتر از اینجاست خودم کار میکنم خرج خودمو درمیارم

اینا حرفه اگر واقعا میخوای زندگیت تغییر کنه باید نقشه مشخص و دقیق  داشته باشی شما بچه هم نداشتی نمیتونستی جدا بشی چون از قدم اول نیاز به خرج کردن پول و محکم بودن و برنامه داشتن داره شما هیچکدومو اماده نکردی فقط حرفشو میزنی 

از همین امروز شروع کن مجازی یه مهارت یاد بگیر یا کار بسته بندی توخونه بکن از اینم تا میتونی پول بگیر پس انداز کن بچت هم کم کم بزرگ میشه اینجوری چندسال دیگه اماده ای که مسیرتو از این ادم جدا کنی اگر دلت خواست 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

به خدا توکل کن.از ائمه علیهم السلام کمک بخواه.اینایی که میگی خیلی سخته،طرف تا خودش نخواد نمیتونه بیاره کنار.برو پیش یه بزرگتر یامشاور معتمد تا بتونی یه تصمیم درست بگیری

راجع به همچین چیزی مهمی اینجا نمیتونی تصمیم بگیری.

خجالت و بزار کنار و برو پیش این دونفر.

من تو مجردی هم کار میکردم و درآمد داشتم 

حالام دوباره همینکارو بکن 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
من بچه ندارم اما اصلا امکان طلاق ندارم هیشکی پشتم نیست خانواده احمقش هم میگن بچه بیار درست میشه تو ت ...

من خودم کاربر  آقا هستم . اینا همش حرفه یعنی چی بچه بیار درست میشه ؟ بچه باید از اول درست تربیت بشه . اونا اگر میتونستن پسر خودشون رو درست تربیت میکردن