2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دست و صورتت یهویی خیلی ورم.کرد خوب نیست

ورم.پا میگن.طبیعیه تا حدی البته!

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من ۳۴ هفتمه اصلن مشخص نیس باردارم ورم نکردم اصلن

منم همینطور بود یه دفعه متوجه شدم کفشم برام تنگه هی شوهرم میگه تپل شدی ولی بقیه میگن نه پاهات ورم کرده نمیدونم چیکار کنم بیشتر نشه

تیکر یکسالگی گل پسرم  
پاهام از مچ ب پایین مخصوصا  ورم داره

طوری نیست طبیعیه 

نمک اضافه شده به غذاتو نزن نمک.نون واینجور چیزا عیبی نداره ولی اضافه نکن.تا پف.نکنی که خوب.نیست

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
پاهام از مچ ب پایین مخصوصا  ورم داره

نون سنگک بخور 

ببین.ورمت زیاد شد یه دکتر برو