2777
2789
عنوان

قرص لاغری بلک اسلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه بگین چیشد گرفتین؟

سلام ببخشید دیر جواب دادم

والا گرفتم ولی قبلش رفتم ازمایش خون کامل دادم ک یوقت مشکلی نباشع

امروز اولین روز بود ک خوردم بعد صبحونه و تاشب راه گلوم بسته شد ب زور دو قاشق برنج خوردم

فقط کم خوابم کرد

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام گذاشتم راجع به مشکل ناباروری که خودمون هم این مشکل رو داریم میخواستم بپرسم اگر اشکالی نداره شخصی قبول کن

سخت ترین نبردهایی که تو زندگیت داری، نبردهایی هستن که بین ذهنت که حقیقت رو می دونه و قلبت که حاضر به پذیرشش نیست میچرخه... محمود درویش
سلام عزیزم ببخشید اینجا پیام گذاشتم راجع به مشکل ناباروری که خودمون هم این مشکل رو داریم میخواستم بپ ...

قبول کردم🌺

ممنونم عزیزم🙏خیلی زیاد هست.تشکر

انشالله ظهر میرم بیرون براتون شارژتون رو میفرستم

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!
ممنونم عزیزم🙏خیلی زیاد هست.تشکر انشالله ظهر میرم بیرون براتون شارژتون رو میفرستم

نمیخاد چ ارزشی داره خواستم کارت راه بیفتع

نمیخاد چ ارزشی داره خواستم کارت راه بیفتع

مرسی نه میفرستم..بلاخره شما هم لازم دارید

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!