2777
2789
عنوان

خانما میشه کمکم کنید؟؟؟؟

95 بازدید | 8 پست

راستش تصمیم گرفتم آرایشگری یادبگیرم.خودم به میکاپ علاقه دارم ولی اطرافیان میگن الان رنگ خیلی رو بورسه ودرآمد بالایی داره

بنظرتون کدوم انتخاب کنم؟؟؟اصلا خوبه برم آرایشگری؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلاچقدر؟؟؟

یادگیری شو ک نمیدونم

ولی ما پیش یه آرایشگری میریم ک کارش خوبه،،بعد آبجیم میگفت ازش پرسیدم درامدت خوبه گفته خوبه ک ولی خیلی دردسر داره،،هی باید لوازم آرایش حدید بگیرم،،هر سه ماه یه بار باید برم تهران اموزش جدید ببینم،،هی باید به روز کنم خودمو،ادا اطوار مشتری ها هم ک بماند

البته اگه واقعا علاقه داری و میتونی پیش ببری اینجوری عالیه ادامه بده

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

یادگیری شو ک نمیدونم ولی ما پیش یه آرایشگری میریم ک کارش خوبه،،بعد آبجیم میگفت ازش پرسیدم درامدت خو ...

فک کنم ایشون خیلی دلش پربوده. والا من چندبار موهامو رنگ کردم توی آرایشگاههای مختلف آخرم اونیکه میخواستم درنمیاد

فک کنم ایشون خیلی دلش پربوده. والا من چندبار موهامو رنگ کردم توی آرایشگاههای مختلف آخرم اونیکه میخوا ...

خب همون دیگه،،شما چیزی نمیگی خیلیا هستن غر میزنن ک چرا اونی ک میخواستم نشده و فلان

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲