2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره فروش حواله ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 10435 بازدید | 54 پست
اره عجله کردم به این چیزا فک نکردم  الانم میترسم یارو کلاهبرداری چیزی باشه

خوب وقتی پول کامل نداده چراانتقال دادی؟میگفتی هروقت پول کامل بودبیاید.من چون شوهرم بنگاه داره دیگ زیاددیدم.تاپول کامل نگیره معامله نمیکنه سریع تعویض پلاک میکنه قولنامه سریع مینویسه باجزئیات واثرانگشت.الان تواون متن برگه یی که دستت هست نوشتی پول کامل نداده؟

برای زن،زندگی،آرامش،...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی پول کامل نداده چراانتقال دادی؟میگفتی هروقت پول کامل بودبیاید.من چون شوهرم بنگاه داره دیگ زی ...

ایجی میشه بپرسی قیمت فروش حواله تیبا چقدره؟؟؟

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
خوب وقتی پول کامل نداده چراانتقال دادی؟میگفتی هروقت پول کامل بودبیاید.من چون شوهرم بنگاه داره دیگ زی ...

تو روخدا شوهرت بنگاه دار ازش سوال میکنی  که لازم اطلاعات ادرس  سامانه سخا برای اون باشه 

دارم از استررس میمیرم 

و اینکه اطلاعات سامانه ایرانخودرو عوض کرده و از حساب خودش پول ریخته بعدا ماشین میدن یانه  اخه خ ...

شمااون هنوزپول نداده چرااطلاعات دادی.تاجایی که من خودم اطلاع دارم ماشین به هسم تومیادوحسابی که مول بایدواریزبشه شبابایدبه اسم توباشه.اون نمیتونه اطلاعات عوض کنه مگه اینکه محضری بهش اتقال بدی؟

برای زن،زندگی،آرامش،...
اصلن کم و زیادیش برام مهم نیس میخوام دردسر نشه 

طرح مادرانی؟؟عزیزم من اطلاع چندانی ندارم ولی خب تو فروختی دیگه اینا حقشه ک بهش بدی فکر نکنم چیز مهمی باشه بجز شماره شبات ک بعدا میتونی تو بانک تعقییرش بدی

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤