2777
2789
عنوان

شوهرم به شوخی مثلا هی میگه عروسی نمیگیریم اعصابمو خورد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 50 پست

خب به جای حرص خوردن یکبار در کمال آرامش ولی جدی و محکم بهش بگو من حتما مراسم عروسی می‌خوام و دیگه هیچ وقت درمورد این موضوع باهام شوخی نکن 

شاید داره شوخی شوخی میگه امادت کنه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه الان بودم حتما این کارو میکردم.میرفتم یه سفر لاکچری

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ناراحت نشی ولی راست میگه مردم ارزش ندارن بهترینام فراهم کنی تهش کلی حرف میشنوی برا ی شب کلی از زندگی عقب میفتی طلا برا خودت میمونه و پس لندازه ی سفر توپ برو کلی خرج کن ولی ی مشت ادم حراف نخورن و تهش حرف بزنن

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

راست میگه به خدا مردم میان می خورن از فردا عروسی حرفاشون شروع میشه اه چه غذا بد بود فلان بود ... هیچی مهم تر از آسایش شما دو نفر نیست پولش رو پس انداز کنید یا یه برای ماه عسل بزارید کنار

ما دو تا آهن ربای هم نام بودیم که هم رو دفع می کردیم