2777
2789
عنوان

مشکلات خانواده

161 بازدید | 14 پست

خیلی خستم خیلی غر میزنه مادرم خیلی بداخلاقن اصلا بروز نیست عقلشون محدودم خودشون میگن غیرتی ولی من دیگه تهش رسیدم چکار کنم از این همه بدبختی تن به ازدواج میخام بدم ولی میگم نکنه ازاونم خیری نبینم

خیلی بدم میاد از پدر مادر هایی که با آوردن بچه شون به این دنیا بدبختشون میکنن😪💔🖤 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج اصلا 

پشیمون میشی 

برای فرار از مشکلات،تنهایی و...ازدواج نکنید

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
بد فکر میکنی بزار مادر شی میدونی اونموقع

چرا بد فکر میکنم؟

بعضی پدر مادر ها بچه میارن محدود میکن بچه زجر میکشه 

از نظرم فکرم کاملا درسته

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تااخر عمر بشینم چکار کنم ن میزارن برن دنبال خاسته هام هدفم هیچی انگیزمو کشتن 

خیلی را دیدم که مثل شما بخاطر اخلاق خانواده به دوستی خیابونی دل بستن وشوهر کردن بعد دیدن تا شوهر معتاده هس  تا آخر عمر پشیمون ،میگفتن کاش میموندیم تو خونه غر پدر ومادرمو میشنیدم

هیچی نمیزارن بکنم همش زندگی گ.ه.ی دارم اخه گناهم چیه تصمیم گرفتم ازدواج کنم ک میترسم 

کلا ازدواح رو فراموش کن وقتی اینجوری هستی 

یک درصد فکر کن اون ازدواج خوب نبود 

چه جوری میخوای جدا بشی؟با حمایت چه کسی؟

تنها راه اینه شاغل بشی و از اون خانواده جدا

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
کلا ازدواح رو فراموش کن وقتی اینجوری هستی  یک درصد فکر کن اون ازدواج خوب نبود  چه جوری م ...

نمیتونم شاغل بشم نمیزارن یعنی 

ولی یه سوال چرا با وجود همچین محدودیتا و این چیزا نمیشه ازدواج کرد

خیلی را دیدم که مثل شما بخاطر اخلاق خانواده به دوستی خیابونی دل بستن وشوهر کردن بعد دیدن تا شوهر معت ...

درسته ولی من‌نگفتم دوستی کنم میگم خدا قسمتم کنه ازدواج کنم بلکه از این زندگی لجنی ک برام ساختن دربیام

نمیتونم شاغل بشم نمیزارن یعنی  ولی یه سوال چرا با وجود همچین محدودیتا و این چیزا نمیشه ازدواج ...

چون داری فرار میکنی 

فرار نتیجه عکس میده 

تو مجبووووری بری 

پس دقت نمیکنی چی به چیه و فقط میخوای بری 

اما وقتی همه چیز اروم باشه،تو خوب اشنا میشی تحقیق میکنی رشد میکنی و بعد اگر خواستی انتخاب

چون داری فرار میکنی  فرار نتیجه عکس میده  تو مجبووووری بری  پس دقت نمیکنی چی به چی ...

خیلی به ته خط رسیدم از اخلاقشون همش فحش هم دردسر تمومی نداره هرچیم سعی میکنم باهاشون حرف نزنم خودشون میان سمتم 

ولی من حتی دیگ دوسشون ندارم🙂💔