2777
2789
عنوان

چجوری میتونم کلاه بردار رو رسوا کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 47 پست

من از طریق یه اشنا شماره کارتشو پیگیری کردم که تلفن و ادرسشو درارم بعد معلوم شد بایه کدملی اشتباه حساب باز کرده.یعنی در واقع تخلف بانک  کلاهبرداری رو واسش اسون کرده

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اس ام اس تیپاکس اومده؟ اگه اومدن برو نمایندگی تیپاکس از اونا بپرس شاید اومده نبودی یا پس فرستاده یا تحویل یکی دیگه داده اگه پس فرستادن یا نفرستاده کلا به پلیس قتا شکایت کن

#فمنیست برای برابری
نگاه کردم ب ظاهر نمیاد کلاه بردار باشن با ی پیج دیگه پیام بده و بگو مرسولمو بفرستین وگرنه میرم فتا ش ...

دوستم تهرانه

فردا قراره حضوری بره اونجا ببینه طرف چی میگه

ولی شوهرم میگه ولش کن به هیچ جا نمیرسی فقط اعصاب خودتو خورد میکنی

بابا طرف انقد مودب و موجهه ادم باورش نمیشه بخواد بدزده تا حالام سه هفته همینجوری دقیقا منو سرکار گذاشته دیگه

دوستم تهرانه فردا قراره حضوری بره اونجا ببینه طرف چی میگه ولی شوهرم میگه ولش کن به هیچ جا نمیرسی ف ...

خب پس اگه دوستت حضوری بره ممکنه ب جواب برسی ن چرا بگذری این حق توه اونم نمیتونه پول مردمو بالا بکشه 

سایت داره؟ اگه ساید داره سایتشو تو سایت اینماد سرچ کن اگه اینماد داشته باشه میشه پیگیری کرد اگه نداش ...

نه نداره متاسفانه

باشه دستت درد نکنه عزیزم از راهنماییت ببینم چکار میشه کرد

الهی که خیر از اون پول نبینن، دعا میکنم غده سراطان بشه به گلوشون

منم یه زخم خورده ام البته از سایت دیوار تقصیر خودم بود که اعتماد کردم بقول استاتر خیلی آدم مودب و موجهی بود تو رو خداااا  هیییچ وقت یه هیییچکس اعتماد نکنید، خواهش میگم گول ظاهر آدمارو نخورین  هواستون رو جمع کنید اصلا نمیشه از ظاهر کسی رو شناخت.

یعنی باید پاشم برم تهران؟خودم تهران نیستم

اول اتحادیه خودتون بپرس میتونن برات پیگیری کنند یا نه  بعد تلفن بزنن تهران  اگه نیاز بود حضورا برو 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
الهی که خیر از اون پول نبینن، دعا میکنم غده سراطان بشه به گلوشون منم یه زخم خورده ام البته از سایت ...

منم همین نفرینا رو کردم امشب

اصلا نمیدونم چرا انقدررررر سوختم

با کلی ذوق و وسواس رفتم برا بچه خرید کنم  شد این

با این وضعیت بارداریم که نمیتونم برم تهران ممنون عزیزم از راهنماییت

احتمالا اتحادیه شهر خودتون میتونه راهتو هموار کنه نشدم تماس بگیر یه ادم مهربون و دلسوز تو همه اداره ها هست که کارتو‌پیگیری کنه  خودشون راهنمایت میکنن  شاید راهای اسونتری هم داشته باشه ❤️

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....