2777
2789

خونه زنداداشم دعوت شدیم برای یلدا زنگ زد که الا بلا زود بیاید ماهم همیشه خونه خواهرم و اون یکی زنداداشام عادت داریم همگی بعد ناهار زنونه جمع میشیم و کلا کمک هم میکنیم این زنداداشم بار اول بود دعوت می‌کرد ساعت سه اونجا بودیم طبق زنگهای مکرر خودش ک شما زنا زود بیاید مردا شب میان

از سه تا نه شب یع چکه آب برامون نیاورد دیگه غروب دلمون ضعف کرد پول دادم خواهر زادم رفت کلی خوراکی خرید که حداقل ضعفمون بر طرف شه تا اومدیم بشینیم بخوریم پلاستیک خوراکی ها رم برداشت گفت ای بابا الان نخورید اینم بذارم کنار خوراکی های یلدا اوم موقع بخوریم😑😑😑😑😑☹️☹️☹️

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
همش تلفن به دست بود خانم با خواهر و مادرو همه حرف میزد 😶پسر گندشم رفت حموم و بعدشم با حوله تنی اومد ...

واا چه بیشعور 😧

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای پروژه ی دانشجویی به یه لوکیشن بسیار شیک و مجلل نیاز داشتیم .. یکی از دوستان منزل دوستشون رو معر ...

چه خسیس

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود

خاهر شوهر از کربلا اومد بعد کلی مهمونی سفارشی قبل سفرش بهشون دادم عزت گزاشتم کادو بردم ...وقتی رفتیم جارو برقی وسط ناهارم برا 5و6 نفر آدم یه تن ماهی دوتا کاسه وسط سفره حال نداشتن برا همینم بره ظرف بیاره خاک تووووسررررت معصومه بمیری زن نشی

بچه بودم با مامان بابام رفتیم خونه اقوام دور مون مهمونی موقع ناهار دختر صاب خونه رفت ظرفای غذا رو ا ...

😧😧😷😷اووق

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
خونه زنداداشم دعوت شدیم برای یلدا زنگ زد که الا بلا زود بیاید ماهم همیشه خونه خواهرم و اون یکی زنداد ...

ازش میگرفتی میخوردی

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
وااااااای    

یعنی من چیزای ازشون دیدم تو کتاب گرگم نیست اینقد خسیسن بخصوص مادر شوهرم خیلی در حقم کم گذاشت واگذارش کردم به خدا

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            
ازش میگرفتی میخوردی

فک میکردیم داره شوخی میکنه بعدش که گداشت پیش خوراکی ها ی سلفون کشیده ش منم در سکوت کامل اوردم باز کردم بچه ها بخورن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!