2777
2789

خانواده شوهرم لباس دست دومه خودشون رو هدیه میبرن اتوش میکنن میدن به طرف😐

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بودم با مامان بابام رفتیم خونه اقوام دور مون مهمونی موقع ناهار دختر صاب خونه رفت ظرفای غذا رو ا ...

ویتامین غذا دوبرابر میشد🤣🤣🤣🤣

خودت باش بهتر از اینه تظاهر به چیزی کنی که نیستی            توهرشرایطی واسه خودت ارزش قائل شو ازخودت مهمترکسی نیست،نی نی یار کم تعلیقم کن دیگه شماره نمونده برام حرف حق گفتم ازقدیم گفتن حرف حق تلخه کاربر قدیمیم.                           فقط اونایی که میگن من دنیامو میسازم یه نفره ،ملات کم نیاری اوستاا                                                                            

یجا هم رفتم چند مدل غذا پخته بود من فقط قورمه سبزیش رو نخوردم   آخر سر که غذام تموم شد فقط برای تست یک قاشق قورمه سبزی گذاشتم دهنم 

قشنگ قفل شدم نمیدونستم چیکار کنم  اصلا نمیشد قورت داد 

واقعا نمیدونم چجوری درست کرده بود رنگش سبز خیلی کمرنگ  شبیه حنا  واقعا هنر میخواد اینقدر بد درست کردن😂😂😂

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

یه بار همسرم رفته بود خونه برادرش کمک کاربنایی داشتن 

همسایه ایم 

منم نهار گذاشته بودم برادرشوهرم انقدر اسرارکرد همسرمم شاهد بود که به زنش گفته نهار زیاد بزار ۴نفر ماییم ۴نفر اونا بعدش ما رفتیم دیدیم یه دیس برنج با یه کاسه خورشت 

شوهرش گفت این چه وضعیه گفت خوب هر دفعه ۳پیمانه برنج برای خودمون میپختم ایندفعه ۴تا پختم دیگه 😑😑

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
حالم بد شد  گفتم دلم درده غذا نخوردم

کار خوبی کردی من بودم بالا می اوردم🤣🤣🤣

برای پروژه ی دانشجویی به یه لوکیشن بسیار شیک و مجلل نیاز داشتیم .. یکی از دوستان منزل دوستشون رو معرفی کردند .. رفتیم بازدید .. عااااالی بود .. همه چیز لاکچری ،شیک و بهترین . 

رفتار صاحب خونه که زوج جوانی بودند انقدر بد و به دور از آداب میزبانی و ادب بود که کار دوروزه رو تو یک روز جمع کردیم 🤦 

ایشون حتی وقتی بچه ها درخواست آب کردند با اکراه یک لیوان آب آوردند .. اون ثروت و اون گدا صفتی جمع اضداد عجیبی بود