2777
2789
عنوان

اومدم خونه مامانم..

681 بازدید | 22 پست

چن وقته هی زنگ میزنه بیاین شام ینی هميشه اینجوریه وقتیم میام چون شوهرم مشکل معده داره هرچیزی نمیتونه بخوره 

امشب بااینک همچی تویخچالش هست انگار سربارشم اعصابم خراب شد و داداشم با سه تا بچه و خانمشم اینجان نمیشه ک من برا دونفر ک منو شوهرمیم از خونه بیارم براهمه باید بیارم اینجوری جلو شوهرم خجالت میکشم خب...دلم گرفت 

ازما که گذشت اما..خداوحق!

زود میرفتی هرچی شوهرت میتونست بخوره درست میکردی چرا از خونت میاری؟ 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چی درست کرده؟

شامی زنداداشم آبگوشت میگ باهم میخوریم ولی معده شوهر من حساسه زنداداشمم هر نوع ادویه ای میریزه بارها بهشون گفتم منو دعوت نکنید نمیام بعد ناراحت میشن ک تو نمیای وقتیم میام اینه

زود میرفتی هرچی شوهرت میتونست بخوره درست میکردی چرا از خونت میاری؟ 

از خونم نمیتونم برا کلی آدم بردارم بیارم ما دونفریم مگ چقد خوراکمونه اینا ۶ نفرن

چی درست کرده؟  خب گلم همون موقع که دعوت کرد میگفتی مامان جان بی‌زحمت فلان غذا رو واسه شوهرم در ...

خودش میدونه وقتی بگمم منت میزاره تا چیزی بشه ب روم میاره