2777
2789
عنوان

همش تو فکر طلاقم🤕

2134 بازدید | 133 پست

سلام بچه ها

من سال ۹۴ ازدواج کردم و ۱سال بعدش فهمیدم که شوهرم نابارور هستش و شروع کردیم به دنباله رو درمان از همه طریق

دارو طب سوزنی طب سنتی کاشت جنین و هر راهی که بود

اینقد که برا تخمک کشی ها و امپولاش زجر کشیدم درد کشیدم تحمل کردم ولی نشد که بشه 

اینقد که پیش هر دکتری رفتیم و همش ازمایشات داخلی دردآور تحمل کردم ولی بازم نشد

والان خیلی خستم همش تو فکر جداییم نمخام این زندگیو ولی دلم به حال شوهرمم میسوزه اما دیگه انگار هیچ علاقه ای نمونده این وسط از سمت خودم و خیلی عذاب وجدان دارم

باخودم میگم بمون بساز ولی بدون علاقه چجوری میشه تو یه خونه موند خوابید زندگی کرد

واقعا خیلی شکسته ام نمیدونم چیکار کنم

کاش با ی منطق درست با ی شناخت درست و ی هدف ازدواج کنیم ک بخاطر ی نقص طرفو کنار نزاریم

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

فکر کن اگه مشکل از تو بود طلاقت میداد ب خاطر بچه زندگیتو بچسب ب شوهرت بگو بچه برام مهم نیست خودت مهمی میتونی از پرورشگاه بیارین ثواب هم داره خیلیا رو دیدم از پرورشگاه اوردن خودشونم صاحب فرزند شدن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  

بچه از پرورش گاه بیارید و بزرگ کنید...

خیلی ها این کار رو کردن....

شما دیگه دختر خونه بابات نیستی و اکثریت به چشم مطلقه بهت نگاه میکنن...

همسرت رو دوست داشته باش و به فکر بچه پرورشگاهی باش

❤❤❤