2777
2789

می

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
می

شما همشهری اید با ما،،من یه مشکلی دارم اگه میتونی بهم کمک کن،،یه خانمی بود خیلی سال پیش توی زینبیه، با قران استخاره و استشاره میگرفت،اسمشو نمیدونم،فقط یادمه قدیما پنجاه سالش بود ،یه پسر داشت و دماغشم خیلی بزرگ بود.. اگه میدونی جاش کجاس بمن بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دور و بریاتون،یه پرسجو بکن،،اگر تونستی و وقت کردی،، ممنونم که وقت گذاشتی جوابمو دادی،شبتون بخیر ب ...

حتما ولی ما اونجاها زیاد نرفتیم ولی میپرسم اگه خبری داشتن بهتون اطلاع میدم

شما همشهری اید با ما،،من یه مشکلی دارم اگه میتونی بهم کمک کن،،یه خانمی بود خیلی سال پیش توی زینبیه، ...

نمیشناسم🙂

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂