2777
2789
عنوان

وای خیلییی بد شد💔😭

191 بازدید | 11 پست

من واسه معلممون ی کادو واسه تولدش گرفتم ی کیف با ی جعبه شکلات بعد عکسشو گذاشت استوری تشکر کرد من ب یکی از صمیمی ترین دوستام گفتم فقط جعبه شکلاته رو من خریدم بعد عکس کیفه رو تو گوشیم دید فهمید دروغ گفتم خیلی بد شد مامانم بفهمه بدتر میشه چیکار کنم

معلمت اقاست؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ب دوستت چ ربطی داره  مامانت چرا

فکر کنم معلمش اقاست

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
وای خداکنه یا اینکه اگه از دهن مامانش در رفت چی 

یادت باشه هر کاری که نیاز به پنهان کاری از پدر و مادرت داره کار خوبی نیست...حالا هم توکل به خدا

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
یادت باشه هر کاری که نیاز به پنهان کاری از پدر و مادرت داره کار خوبی نیست...حالا هم توکل به خدا

نه مامان بابام میدونن کادو دادم میدوننم که ب دوستم دروغ گفتم اما اینکه فهمیده رو نمیدونن