2777
2789
عنوان

سونوانومالی

116 بازدید | 14 پست

سلام دوستان .من هفته هیجده ودو روز بارداریمه سونو ا

نومالی انجام دادم توش نوشته posteriorوGrade0 سرچ کردم معنیش میشه جفت رشدش گریده صفره خیلی نگران شدم کسی اینجوری بوده؟اخه گفتن رشد جفت از گرید صفر شروع میشه تا گرید سه.گرید صفر ماله سه ماهه اوله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه نوبت دکتر نداری؟؟بری دکتر بهت میگه دیگ...من هرازمایش و سونویی دادم همینجوری بسته میبردم میداذم به دکترم ..هیچیشو نگا نمیکردم ک الکی استرس نگیرم😑

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
شنبه نوبت دکتردارم تااونموقع استرسشو دارم دیگه

وا استرس واسه چی😑😑😑حالا به فرض خداای نکرده زبون لال چیژ بدی باشه چه کاری از دستت برمیاد😑😑اصلا چرا میشینید هی چک میکنید و پرسو جو میکنید

خب مگه نوبت دکتر نداری؟؟بری دکتر بهت میگه دیگ...من هرازمایش و سونویی دادم همینجوری بسته میبردم میداذ ...

چراولی گفتم ازتجربه شماها استفاده کنم تا موقع نوبتم.والاه شماکاره خوبی میکنین من تا میگیرم سریع میزنم توگوگل

چراولی گفتم ازتجربه شماها استفاده کنم تا موقع نوبتم.والاه شماکاره خوبی میکنین من تا میگیرم سریع میزن ...

اوووو  ول کن بابا..اینجوری سر هر سونو و ازمایش پدر خودتو در میاری ک

جدی یعنی جوونه ؟من اینجور برداشت مردم که رشد نکرده😔

نه چرا بیخودی نگرانی میدی  ب خودت 

هر چی سن بارداری بالاتر بره گرید جفتم میره بالا خیلیا گریدشون یک و دو هست تا آخر 

برا شمام ک خوبه همه چی خداروشکر 

تو همین سایتم بزن تاپیکای قدیمی سرچ کن میفهمی داری اشتباه میکنی و خوبه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
برا منم 18 هفته گرید 0 بود بیست و سه هفته شده بود یک اینو به خاطر لکه بینی رفتم متوجه شدم بعدم تو 26 ...

خداروشکر پس ماله منم رشد میکنه حتما.دکتره سونوگراف که کلی ازش پرسیدم مشکلی چیزی نداره گفت همه چیش خوبه ولی اومدم خونه متوجه این جملش شدم نگران شدم