2777
2789
عنوان

آموزش های لازم برای تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 28 پست

قبل از هر چیز ب خودت اهمیت بده و خودتو دوست داشته باش و با اعتماد به نفس باش

همیشه و در همه حال و باهر کس احترام نگه دار و حرمت شکنی کنی (درغیر اینصورت خودتو کوچک کردی بیشتر) 

این جمله واقعا درسته (زنی ک خرج داره ارج داره) 

دکتر هلاکویی و دکتر انوشه کلیپ مفید زیاد دارن دانلود کن و گوش بده

زندگی را باید زندگی کرد

اخم و ترشرویی نکن موقع رفتارای اشتباه همسرت  

بلکه اروم بشین کنارش و بگو انتظار فلان رفتارو ازت دارم و توقع فلانو ندارم و به این دلیل ناراحت شدم ازت 

هیچوقت نزار قهراتون طولانی شه 

هیچوقت جاتونو جدا نکنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن کاملا درست گفت ولی اگه بی احترامی دید  سر سنگین بشه  رفت و امد کم کنه

اشتباهه عزیزم، من کردم چوبشو خوردم هنوزم تو حیرتم اما جوری جوابشونو دادم که الان تازه فهمیدن منم زبون دارم

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
قبل از هر چیز ب خودت اهمیت بده و خودتو دوست داشته باش و با اعتماد به نفس باش همیشه و در همه حال ...

این ارج و خرج رو من نمیفهمم، حتی وقتی یه هدف مشخص کردن زن و شوهر و بخاطرش یمدت خساست میکنن حتی با وجود اینکه مرد یه قرونم خرج خودش نمیکنه و فکر هدفه؟ 

و هم زن و نه مرد از یسری چیزا میگذرن

این ارج و خرج رو من نمیفهمم، حتی وقتی یه هدف مشخص کردن زن و شوهر و بخاطرش یمدت خساست میکنن حتی با وج ...

زن نباید کامل بگذره 

ن زیادی خرج کنه ن کم وگرنه مرد عادت میکنه و... 

زندگی را باید زندگی کرد
خب الان شرایطت بهتر شده؟

عالی، بخدا شاید باور نکنی خیلی راحت شدم اونام تو زندگیم دخالت نمیکنن باهم خوبیم اما دیگه خدارو شکر من مثل قبل ساده نیستم که ازم سواستفاده کنن

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏