2777
2789
عنوان

پارسال این موقع رو یادتونه؟؟؟؟

252 بازدید | 30 پست

میگما یادتونه پارسال این موقع یه سریا قاشق میچسبوندن به خودشون میگفتن از عوارض واکسنه؟؟؟😂😂😂

یا میگفتن واکسن نمیزنیم چون نمیدونیم توش چیه آخه وقتی استامینوفن میخوریم میدونیم چی توشه😂😂😂

یادتونه میگفتن هر کی واکسن بزنه زامبی میشه 🤨😂

بخاطر همون واکسناس گمونم آمار مرگ و میر صفر شده 😍🎊

حالا اینا به کنار 

یادتونه اولای کرونا یه عده نون می پختن😂🩹

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و جالب تر اینه که هنوزمممم عده ای برای فهمیدن مقاومت میکنن و میگن هرکی واکسن زده ۵سال دیگه سرطان میگیره🤣🤣

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
هنوزم هستن کسایی ک میگن واکسن بده  🤣🤣  تازه دلشون به حال مای ک واکسن زدیم میسوزه  ...

آره 

عمم وقتی شنید من سه دوز زدم بغضی شد🥺😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خدایی الان فکر میکنم خوش میگذشت  🤣🤣

همه شاطرا😂

و جالب تر اینه که هنوزمممم عده ای برای فهمیدن مقاومت میکنن و میگن هرکی واکسن زده ۵سال دیگه سرطان میگ ...

ی نفر میگفت ابله میمون عوارض واکسن کروناس🥴

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ