2777
2789
عنوان

شما از شوهراتون اجازه میگیرین؟

1898 بازدید | 106 پست

مثلا چه آلان چه نامزدی بودین میخاستین موهاتونو رنگ کنین اجازه میگرفتین؟ من موهام قبلا رنگ کردم یه تیکه کمی از جلوشو بعد دیروز خونه بودم نامزدم نبود یه رنگ دیگ زدم به موهام آلان باام قهر کرده میگ اختیار به خود شدی😐اگ قرارع تو زندگی متاهلی رنگ موهاتم باب سلیقه شوهر باشه  (همیشه)ک دیگ من حرفی ندارم واقعا. بعدشم ی چیز بد بهم گفت گفت چیه اون رنگ قبلیو دوست نداشت؟ینی تیکه پروند خیلی حرف بدیه شما بودین چیکار میکردین🙄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو بدی میشی عین من بعد ۱۷ سال زندگی باید بگم آقا اجازه نفس بکشم یا نکشم🤔

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.

من کلا اجازه رو نمیتونم هضم کنم 

مگه بچه ۵ساله این اجازه بگیرین

اطلاع 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یادش بخیر نامزد سابق منم روزا اول نمیدونست ارایش چیه سر بخت من زرنگ شده بود میگفت این خط چشتو چرا اینقد تیز میکنی رو بالا بیارش پایین. رژ قرمز نزن قهوه ای بت میاد و...😐😐😂

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

هوم.بهش میگم شاید ساده بپسنده....من نامزد بودم پشتشو یبار گفتم و صورتی کردم 

بعد عقد کردم دوماه بعد از عقد رفتم ابروهامو برداشتم(یبارم واس جشن نامزدی برداشتم)خودم دوس ندارما اون زیاد کار ب اصلاح نداره اما رنگ مو خیلی تاثیر داره 

هم من میگم هم اون

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

نه بهش اطلاع میدم فقط.اینکه کلا تو مسایل شخصیم کلا دخالت نمیکنه هم موثره.چون بپرسمم میگه موی تو هست من نظر بدم.فقط گفتم میخوام‌کچل کنم خندید گفت اگر واقعا دوست داری فکراتو‌بکن 

.مودبانه نظر میدم کسی هم‌بی ادبی کنه یا ببینم جواب بقیه رو بد میده بهش میگم چقدر مودبه و میرم دیگه جواباشو‌از اعلاناتم پاک میکنم خودتو‌خسته نکن دوست مودب جواب بدی