2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم هنوز هیچی درست نکردم آب قطه شما عکس بزارین

خوب شد گفتی کدوم شهری؟؟ کاش مردم یکم رعایت میکردم اب نداریم اینجوزی پیش بره ابمون قطع میکنن وسط گرونیو بدبختی باید بی ابی و بی برقی تحمل کنیم کاش صرفه جویی کنن یکم

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
نخوردم تاحالا خوشمزس؟

بله 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خوب شد گفتی کدوم شهری؟؟ کاش مردم یکم رعایت میکردم اب نداریم اینجوزی پیش بره ابمون قطع میکنن وسط گرون ...

بندرعباسم عزیزم

از گرما داریم هلاک میشیم آبم نیست کولرا ام کم میارن زیر این گرما

بندرعباسم عزیزم از گرما داریم هلاک میشیم آبم نیست کولرا ام کم میارن زیر این گرما

میدونم چقدر الان جنوب کمه متاسفانه جنوبیا گرما بی ابی شهرا بزذگ اب میریزن همینجور مهم نیست من خودم کرجم یه کوچه بن بست جلوخونس ۳تاخونن هربعدازظهر کل کوچه اب برمیداره نمیدونم چیکارمیکنن توحیاطشون خداروخوش نمیاد

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
 میدونم چقدر الان جنوب کمه متاسفانه جنوبیا گرما بی ابی شهرا بزذگ اب میریزن همینجور مهم نیست م ...

واقعا اگه رعایت کنن اینجور نمیشه زمستونا ب ما میگن گاز کم مصرف کنین تابستونا هیشکی هیچکاری نمیکنه بخدا داریم عذاب میکشیم

واقعا اگه رعایت کنن اینجور نمیشه زمستونا ب ما میگن گاز کم مصرف کنین تابستونا هیشکی هیچکاری نمیکنه بخ ...

کاش چندتا جنوبی صداشون درمیومد بلکه مردم یه تکونی بخودشون بدن اصلا اهمیت نمیدن تا اب قطع کنن چندساعت تواین گرما اونوقت قدرمیدونن