2777
2789
عنوان

یک ماهه باشوهرم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 64 پست
والا این حرف رو خانم ها هم میزنن تو همین‌سایت کلی راهنمایی میکنند یواشکی پول جمع کن شوهرت نفهمه

شوهر من نمی زاره پول جمع کنم امروز می خواستم برم بازار حتی هزار تومن کف دست من نذاشته با چنین شوهری نمیشه پول جمع کرد

‌                                                                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خانم ها هم میگن مثلا جاری دومم خیلی سیاست داره خیلی کاراش از شوهرش پنهونه مثلا وقتی دختر دومیش م ...

۱۰ ساله یکبار بهم کارت نداده اون روز با بابام قرار بود برم سونو رفته پرسیده ۲۷۱۰۰۰ هزار تومنشم از جیب خودم دادم

عیدیامو جمع کرده بودم ک تابلو فرش بگیریم  چن بار گفتم نبرد اخرش از پولا ۳۰۰ خرج کردم هر وقد گفت ...

متاسفانه ازاول بدبارش اوردی که پول بگیری ازش مگه منوتویی داره بایدکارت بانکیش دستت باشه. حالا بخاطر پول قهرنمیکردی میبینی اخلاق شوهرت بده بهتره راه بیای تا قهر کنی قهرطولانی باعث طلاق میشه اخرش

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

همه دوس آشنا ها پشت همن بهم محبت میکنن باهم به همه چی رسیدن خونه ماشین مسافرت آرامش ما همیشه دشمن همیم هیچیم خرج نمیکنیم هیچیم نداریم خدارو شکر

شوهر من نمی زاره پول جمع کنم امروز می خواستم برم بازار حتی هزار تومن کف دست من نذاشته با چنین شوهری ...

مسئولیت مالی با مرده.مردا باید جمع کنند.شما بی خیال شو.هر چی احتیاج داری بگو بخره

متاسفانه ازاول بدبارش اوردی که پول بگیری ازش مگه منوتویی داره بایدکارت بانکیش دستت باشه. حالا بخاطر ...

اونقد نفرت دارم ازش راضیم همین امروز طلاق بگیرم

آره متاسفانه بیشتر مردا این حرفا رو میزنن فقط باید کم محلی کنی بهشون  

واقعا براش متاسفم برادر بزرگش ۶۰ سالشه با زن ۵۵ سالش مثل زن ۲۰ ساله رفتار میکنه برادر دومیش ۲۴ ساعته گوشی دستشه از روی کوه(عشایرن)با زنش حرف میزنه مواقعی که پیشش نیست تمام پولاش هم دست زنشه برادر کوچیکش جلوی جمع قربون صدقه زنش میره اونوقت شوهر من شبیه هیچ کدوم از برادراش نیست همش منو کوچیک میکنه 

‌                                                                                         

واقعا براش متاسفم برادر بزرگش ۶۰ سالشه با زن ۵۵ سالش مثل زن ۲۰ ساله رفتار میکنه برادر دومیش ۲۴ ساعته ...

بنظرم مرد بد که بده. اما مردو باید اول ازدواج تربیت کرد. اگه یبار بی احترامی کرد صدات درنیومد مثلا جلوجمع دفعهای بعد بدترمیکنه. همین موضوع مالی بایدهمون اول پول خودتون بردارید کارتشو بردارید عادت کنه زن خرج داره بعضیا اوایل میگن غرورمون چی نه بعدها میبینن نمیشه اونوقت میگن پول بده شوهره عمرا بده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
مسئولیت مالی با مرده.مردا باید جمع کنند.شما بی خیال شو.هر چی احتیاج داری بگو بخره

باید همن کارو بکنم ظهر که اومد دید هیچی نیست بخوره مجبور میشه یا بهم پول بده یا خودش بخره

جالب اینجاست فکر میکنه من چیزی از بازار می خرم خودم تنهایی می خورم یا پول که میده من خرج خودم میکنم در صورتی که همش توی خونه خرج میشه 

دلم می خواد بازار خرید هم برم آخه این همه خانوما میرن خرید هر چی می خوان می‌خرن عین بچه ها میشینن می خورن چند بار میرن خونه هاشون چیزاشون میزارن دوباره میرن می‌خرن من یک کیلو سیب زمینی نخریدم

‌                                                                                         

باید همن کارو بکنم ظهر که اومد دید هیچی نیست بخوره مجبور میشه یا بهم پول بده یا خودش بخره جالب اینج ...

عزیزم اشتباهت اینه مثل مادرمن فقط خودت خرید کردی اونم بدعادت شده بهتره باهم برید خرید یا خودشو بفرست پیام بده روگوشیش هرچی میخوای بگو اینابخر بیار اگه شهرا بزرگ هستی برو تو اسنپ اصلا سفارش بده از کارتش اینترنتی بده باید درستش کنی