سلام دوستان
سریع میرم سر اصل مطلب.
تولد یکسالگی دخترم تیر ماه هست و چند تا مسله وجود داره
١.من همیشه به بچه های برادرم کادو تولد اساب بازی گرون قیمت دادم که حداقل ٥٠٠ پولش بوده همین یک ماه پیش فقط ٧٠٠ تومن دادم عکسشو با سیاه قلم کشیدن یه قاب خیلی خوب انداختم روش کادو دادم عیدها هم عیدی خوب دادم دفعه اخر ٣٠٠ تومن به هر کدوم از بچه ها دادم یعتی کلا ٦٠٠ دادم .دوازده سال من اینجوری دادم که ٥ سالشو متاهل بودم فکر میکردم که زن داداشم به بچه من همینجور میده .ولی عید امسال به بچه من ٥٠ تومن دادم وای جلو شوهرم سنگ رو یخ شدم .البته شوهرم هیچی نگفت ولی من خیلی خجالت کشیدم.
زن داداشم خودش کارمنده در امد برادرم هم خیلی خوبه.
من و خواهرم که حرف میزدیم من گفتم خیلی کم داده کاشکی خودم از قبل پول تو پاکت میزاشتم وقتی می اومدم تو خونه یه جور جلو شوهرم وانمود میکردم که بیشتر دادن. دختر داداشم شنیده بوده و به زن داداشم گفته بود زن داداشمم بی مقدمه زنگ زد به من گفت اره مامانت به بچه های من ٥٠ تومن عیدی داد منم ٥٠ دادم تازه مامانت هر سال به دامادش عیدی میدی به من نمیده .منم گفتم والا رسممون اینه تا زمانی که بچه نداریم به زن و شوهر میدن بعدش به بچه میدن امسال هم به ما دیگه نداد فقط به بچه داد.خلاصه اینقدر گله و گزاری از همه جا کرد که من اصلا نتونستم حرفی بزنم.
الانم تولد زنونه میخوام به دخترم بگیرم .
مطمنم ور میدار ١٠٠ میده چون مادر من به بچه های اون هرسال ١٠٠ میده ولی خدایش اولین تولدشون یه زنجیر پلاک داد .
الانم به بچه من زنجیر پلاک میده.من مطمنم میخواد بهونه کنه چرا زنجیر پلاک میده مامانن به بچه اون نداده در صورتی که تو اولین تولدشون داده .
چیکار کنم؟
سر عیدی بعدها فهمیدم ٦٠٠ تومن داداشم تو پاکت گذاشته ولی زنش ٥٠ داده بود من به داداشم نگفتم چون نخواستم دعواشون بشه .
الان من چیکار کنم ؟
چه بهونه ای بیارم کادوهارو باز نکنم؟
چون نمیخوام دوباره سنگ رو یخ بشم