2777
2789
عنوان

عمل لاغری معده

| مشاهده متن کامل بحث + 2027 بازدید | 54 پست

دکترشون کی بود؟ هزینشون چقدر شد عوارض خاصی نداشتن؟

دکتر مهدی هاشم آقایی عملش کردن ایشون جزو ده تا از بهترین ها در زمینه عمل های لاغری هستن

سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین
تیم کاملا حرفه ای  و مجربی دارن
چون دکتر با همه بیمه ها قرار داد داشتن مقدار زیادی از هزینه عمل خواهرم رو بیمه تکمیلیش داد دقیق نمیدونم چقدر شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه عالی تهران هستن؟ آدرس یا پیج اینستاشون رو دارین؟

بله عزیزم سمت غرب تهران هستن
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون

وزن 125 قد 175 هزینه حدود 40/تا 60 م که بیمه من سقفش بالاست حدود 2/3 تومن از جیب میدم. 

حتما اسلیم انجام بده، بای پس و .... عوارضش زیاده.

نگران هم نباش، یکماه سخته، بعدش کم کم بهتر میشه.

البته تا مدتها گاهی که برای غذا خوردن عجله میکنی ممکنه استفراغ کنی و...

ولی واقعا می ارزه! 

اگر به عقب برگردم دوباره و دوباره انجام میدم! 

من چندین نفر رو دیدم که خیلی نتیجه اش خوب بوده، از جمله خودم. ضمن اینکه از لحاظ آماری توی دنیا موفق ...

راستش من خودم انجام ندادم یکی از دوستان انجام داده بود  ولی خوشحالم که شما راضی بودید از عملتون 😍🌸

سلام به سلامتی 👀 ولی نظر شخصی من اینه که اسلیو معده قابل برگشته 😕 اگه ابدومینو انجام بدی و بعد از ...

عزیزم اسلیو من تا حالا ندیدم بازگشت داشته باشه و اینه ابدو اگر وزنت بالا باشه اصلا انجام نمیدن خود دکتر میگه اول اسلیو کن بعد ابدو

درسته خیلی خوبه و اصلا بازگشت نداره چون معده دیگه گنجایش نداره

آ ره دقیقا.... قسمت برجستگی بالای معده رو هم که برمیدارن اشتها کم میشه، اونجا مرکز احساس گرسنگی هست.

وقتی جا نداری، اشتها هم نداری اصلا اذیت نمیشی،  یعنی حس رژیم گرفتن نداره که خیلی خوبه.