2777
2789
فداتشم من میگم ک شرایطشو ندارم ک برم مجبورم صبر کنم تا انومالی

هر طور دوست داری 

من شرایط شما رو نمیدونم 

منم زیاد اوضاع مالی خوبی ندارم همه چیزم شده صد برابر حتما سونو هم گرون شده اما چون ان تی برای سندروم داون هست تو انومالی دیگه مشخص نمیشه من اگه بودم شده بود طلایی میفروختم گوشیمو میفروختم میرفتم باز خودت میدونی من با توجه به تجربه ای که داشتم گفتم

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر طور دوست داری  من شرایط شما رو نمیدونم  منم زیاد اوضاع مالی خوبی ندارم همه چیزم شده ص ...

میدونم ک بفکرمی درست میگی خودمم خیلی نگرانم ولی چ کنم ن طلایی هست ن موبایلی و ن پولی انقدرم ک همه چیو گرون کردن .اگه لکه یا خونریزی یا درد نداشته باشم ینی مشکلی نیس یا باید بازم نگران باشم؟

میدونم ک بفکرمی درست میگی خودمم خیلی نگرانم ولی چ کنم ن طلایی هست ن موبایلی و ن پولی انقدرم ک همه چی ...

ن ربط نداره به لک و خونریزی 

شما باردار میشی ۸ هفته میری برای اینکه ببینی قلبش تشکیل شده یا نه (واجب نیس زیاد لک و خونریزی نداشته باشی یعنی در این مرحله حال جنین خوبه)

۱۲ تا ۱۴ هفته میری برای ان تی دیر تر و زوتر نمیشه برای سندروم داون (از تیغه بینی تشخیص میدن )خدایی نکرده دیرتر بری مشخص نمیشه اگه جنین این مشکل رو داشته باشه .

۱۸ تا ۲۱ هفته انومالی ک کلیه و چشم و دست و پا .وووو....اینا رو چک میکنن .شیراز هستی ادرس بدم بهت دفترچه قبول میکنه 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
ن ربط نداره به لک و خونریزی  شما باردار میشی ۸ هفته میری برای اینکه ببینی قلبش تشکیل شده یا نه ...

ن اونجا نیستم .ینی من الان دقیق ۱۳ هفتم میتونم تو این چند روز برم؟ تا کی وقت هس ک برم؟