2777
2789

میشه لطفا وقتی بیرون میرین می بینین یه نفر بیماری پوستی متفاوتی داره عادی رفتار کنین:)

میشه لطفا به خاطر بیماری یه نفر اونو دست نندازین و مسخره اش نکنین:)

میشه لطفا اگه کسی رو دیدین ک به خاطر بیماری ظاهر متفاوتی داره بهش زل نزنین:)

میشه لطفا بهشون یادآوری نکنین یا راهکار ندین باور کنین اونا بیشتر به فکر بیماریشونن:)

از من و یسریا ک گذشت خودم حتی خودکشی ناموفق هم داشتم 

ولی لطفاً نزاریه بقیه این حس بدو از بچگی تا بزرگسالی با خودشون بیارن!🥺🥲🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماریت چیه مگه گلم؟؟ ناراحت نباش قربونت برم همه ک قرار نیست انسان باشن و با شعور....شما روی خودت کار کن ک اعتماد ب نفس داشته باشی حتی با وجود بیماری انقدری ک حتی اگه کسی دیدت از درونت متوجه حالت نشه

من چند وقت پیش یه آقایی دیدم توی مطلب پی‌سی بود فک کنم بیماریه که یه قسمتایی تفاوت رنگ داره،خیلی جالب بود اما و هیچ احساس خاصی نداشتم بهش واقعا که بخوام زشت بدونم

این نسل خیلی فهمیده تر رفتار میکنه چون نسبتا آگاه شده

توام ب پیش روانشناس که به خار این موضوع خودکشی نکنی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

هیچکس اونقدر ارزش نداره که بخاطرش خودکشی کنی

هرنفسی طعم مرگ را خواهد چشید قرآن کریم سوره عنکبوت... 

وقتی قطعا روزی خواهی مرد چرا خودت انجامش بدی یک درصد احتمال بده دنیای پس از مرگی باشه... اینجا میتونی خودتو بکشی ولی در دنیای بعد دیگه نه مرگ دوباره ای هست ونه راه برگشتی... 

سرعقل بیا زندگی دنیا وآخرتت رو خراب نکن... برنامه زندگی پس از زندگی روهم  دانلود کنید مخصوصا قسمت حامد طهماسبی (پیجش هم ببین) 

مدل دنیا همینه که خوش باشه و ناخوش... مثل ضربان قلب که اگه بالا وپایین نداشته باشه اون دیگه زندگی نیست مرگه... هیچکس در هیچ جای دنیا نیست که قسم بخوره کاملا خوشبختم حتی ثروتمند ترین ها هم موضوعی هست که درگیرش باشن حتی اگه کم باشه... 

از اول هم قرار نبودا اینجا جاودان باشیم تا به آرامش وخوشبختی دائم برسیم... چند روزی هستیم تا باتوجه به عملکردمون جهانی برای زندگی ابدیمون درنظر گرفته بشه... 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

درک میکنم....

کاش میشد شعور رو به وجودشون تزریق کرد .

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   

اونا شعور ندارن عزیزم خودتو ناراحت نکن

بیماریت چیه؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.