چن سال پیش عاشق ی پسر شدم عشقمون دوطرفه بود بد چن ماه تلفنی و پیامکی چن باری همدیگرو قرار میذاشتیمو میدیدیم ...
تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 . بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖 خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤ امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 . بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖 خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤ امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
روز ب روز علاقمون بهم بیشتر میشد خونواده من خیلی از این جور رابطه ها متنفرن منم خیلی میترسیدم ک بفهمن برای همین دیر ب دیر همدیگرو میدیدیم
شهرمون کوچیکه و تا اتفاقی بیفته تقریبا همه خبر دار میشن تو همسایه های مام ی خانم فضول بود اون ی روز مارو باهم تو رستوران دیدو رفت ب بابامو داداشم گفت
داداشمو بابام وقتی اومدم خونه تا حد مرگ منو زدن دستمو گچ گرفتم و کل بدنم کبود گفتن تو ابروی مارو بردی دختره ی ه.ر.زه 😢بخدا ما هیچ کاری نکردیم فقط یکم باهم حرف زدیم حتی دست همو نگرفتیم یبار
تو کل فامیل مث بم ترکیدو ابرومو خونوادم بردن و خیلی زود منو شوهر دادن اون پسریم ک دوسش داشتم گفتم بخاطر خونوادم نمیتونم باهات باشمو کات کردیم
اون باور نکرد فک کرد بهش خیانت کردم و وقتی باهاش بودم با چن نفر دیگم بودم
بد چن روز رفت ی شهر دیگه و گفت حلالت نمیکنم و اهم همیشه پشت سرته .من بدبختم با سرم سر سفره عقد نشستمو بد دوماه عروسی 😢
🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍