2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من تنبلی دارم دکتر بهم قرص مدروکسی داده بود استفاده کردم تموم که شد باید ۱۳هم‌ ینی چهار روز پیش پریود میشدم ولی از ۱۰هم فقط ب مدت سه روز لکه بینی داشتم اونم خیلی کم سینه هامم‌ خیلیییی درد می‌کنه بی بی چک هم زدم منفی بود یعنی ممکنه باردارم باشم اقدام نداشتیم ولی شوهرم مشکوکه‌ بنظرتون این لکه بینی می‌تونه لکه لانه گزینی باشه 

نه عزیزم مدروکسی همین مدلیه اینجوری ادمو ب لک میندازه خیلی عارضه داره 

چیکار کنم الان؟ به دکترم زنگ زدم گفتم بیام گفت نه وایسا پریود شی بعد چون میخواد سونو واژینال بگیره میگه بهترین موقعیت روز سه تا پنج پریوده الان نمی‌دونم چیکار کنم پریود شو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم الان؟ به دکترم زنگ زدم گفتم بیام گفت نه وایسا پریود شی بعد چون میخواد سونو واژینال بگیره م ...

نگران نباش پریود میشی ببین کلن مدروکسی مدلش همینه میندازتت ب لکه تایم پریودی هاتم عوض میشه مطمئن باش ۳ ۴ روز دیگ میشی بزن گوگل راجبش بخون نگران نباش 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم