2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 4ماه خوندم هیچی نشد

من داستانم طولانیه فقط اینکه طلسم کردن که ازدواج نکنم ولی بعد از دوماه خوندن ‌خواستگارا شروع شدن ولی بدرد نخور بودن ول کردم 

با وضو بخونید معجزه میکنه ثوابشم هدیه بدین به امام زمان .

من داستانم طولانیه فقط اینکه طلسم کردن که ازدواج نکنم ولی بعد از دوماه خوندن ‌خواستگارا شروع شدن ولی ...

منم دقیقا همینه . خاستگارم میاد ولی یا بدرد نخور یا اونا که من دوست دارم منو نمیپسندن. یا لحظه اخر همچی سیاه میشه خانواده میگن نه

منم دقیقا همینه . خاستگارم میاد ولی یا بدرد نخور یا اونا که من دوست دارم منو نمیپسندن. یا لحظه اخر ه ...

حتما مشکلی داری 

منو‌خواهرمو طلسم صبی زدن حتی خواهر اون شخص اومد گفت به مادرم از اون ماجرا ۱۰سال میگذره تازه فهمیدم درست گفته 

البته دختراش سیاه بخت شدن ولی این وسط عمر منم داره میره 

من داستانم طولانیه فقط اینکه طلسم کردن که ازدواج نکنم ولی بعد از دوماه خوندن ‌خواستگارا شروع شدن ولی ...

گلم یعنی کل سوره رو هر روز بخونیم؟ تا چه مدت؟

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
حتما مشکلی داری  منو‌خواهرمو طلسم صبی زدن حتی خواهر اون شخص اومد گفت به مادرم از اون ماجرا ۱۰س ...

الان تاپیک هات رو خوندم چقدر شبیه منی و هم استانی.

منم میدونم کی طلسمم کرده اتفاقا اون هم میگفتن پیش ستاره شناسای صبی میره

طلسم واقعا واقعیت داره؟

ایشون یک عدد عشق خواهرشه🥲👈🏻دلارام مریخی که آجی کوچیکم هم میشه❤👭🏼 چقدر یه آدم میتونه خوب باشه اخه؟🙃💕...ایشون هم نفس منه👈🏻دلبراماوحشی نفس هااا نفس🤗😇...ایشون هم یکی دیگه از اجی های گلم هست که خیلی تخس تشریف دارن🙈که خدا نکنه که با یکی کل بندازه مگه دست برمیداره حالا😏تاول جونی رو میگم دوستان😝....ولی در این حال خیلی جیگررررره بچم🥲😍😚......بچه ها یکی دیگع  از اجی هام هست که خیلی ماه بگم بهتون؟...خب معرفی میکنم یکتا جونیم🤗❤ماهه ماه