اهلاوسهلا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1703 عنوان خانوما ی لحظه بیاید خیلی اعصابم داغونه 148 بازدید | 5 پست سلام عزیزان .کمکم کنید خیلی داغونم .من دو سال پیش فرشامو دادم قالیشویی که رو موی سگ یا گربه و کلی ردپا دیدم .خلاصه دیگه اون فرشو فروختم .دو تا شیش متری داشتم هم دو سال نتونستم بدم قالیشویی بعد از دوسال شوهرم گفت ی قالیشویی خوب سراغ دارم میفرستم الان دوباره فرشارو آوردن روش گرد وخاکیه .زمینه های مشکیش قشنگ گردو خاکیه اعصابم داغونه ! شما فرشاتونو میدین قالیشویی تمیز تمیز میارن ؟ ب خدا دارم دیوونه میشم بچه کوچیک دارم میترسم پای سگ و گربه باشه میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄 1401/03/17 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهلاوسهلا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1703 اره تمیز میارن زنگ بزن بگو این چیه ای بابا شوهرم دیگه زیر بار نمیره .الان پهن کرده بچه رو هم گذاشته روش میگه تو حساسی .دارم دیوونه میشم ب خدا میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
اهلاوسهلا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 1703 اوه چقد وسواسی ب خدا روی زمینه مشکیش رد گردو خاکه و انکار جای انگشت باشه .چشمم ترسیده از وقتی اون فرشم اینجور شد میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄