2777
2789
عنوان

بیاین بگین چه خاکی به سرم بریزم

239 بازدید | 12 پست

تو گوشی شوهرم ضبط تماس گذاشتم فهمیده حذفش کرده ولی همه تماساش بود با یه زنه تلفنی حرف میزد خیلیم واسش وقت گذاشته بود... یهویی از خواب بیدار شدم گفتم برم چک کنم.. من سر کار میرم دارم از جونم مایه میزارم انقد دوسش دارم دلم میسوزه بیدارش کنم ازش جواب پس بگیرم اخه خیلی خوابش میومد.. الان چکار کنم بخدا با اشک مینویسم دوسش دارم نمیتونم ازش دست بکشم  برم بیدارش کنم فردا جمع کنم برم اخه من کرجم مامانم اینا شهرستانن.. اخه خداروخوش میاد در حقم این کار و کنه منی که پاک بودم باهاش 8 ساله زندگی میکنم بچه دار نمیشم انقدم پولدار نیستیم بریم دتبال بچع.. اما زورم میاد من کم نزاشتم بخدا بغض تو گلوم داره خفم میکنه چکار کنم یکی بگه نمیتونم نفس بکشم بدنم میلرزه

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنید که تماسا طولانی وبایک نفربوده؟کارش چیه 

اره باهم خیلی صمیمی بودن معلومه خیلی وقته ارتباط دارن

نام کاربریمو جدی نگیرید😊 موقع ناراحتی اینو گذاشتم... اخه چرا نمیشه عوضش کرد لطف کنید این امکان و بزارید واسه نی نی سایت

وللش میدونم سخته ولی به این فکرکن لیاقتتونداشت .یه مردتاوقتی به یکی متعهده ویه زن توزندگیشه نبایوخیانت کنه .حالوچه خانمش کم بذاره وچه کم نذاره 

واسه ی خانم هم همینه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کاربرهایی ک اسم منفی میزارن رو درک نمیکنم

این مال چند سال پیشه یهویی زدم اتفاقا شادم زندگیم خوبه

مدارکو کامل جمع کن بریز تو لپ تاپ یا هرچیزی ب همسرتم چیزی نگو چندمدت زیر نظرش داشته باش اگه ادامه دا ...

میدونی ادمی نیستم بتونم جلو خودم بگیرم

آخه چرا این‌کارا رو می‌کنید؟ الان میخوای چی بهش بگی؟ تازه برعکس اون تو رو محکوم می‌کنه که چرا همچین چیزی رو گوشیش نصب کردی.  صبوری کن و تیز باش. بجاش مچش رو بگیر و قضیه رو روو کن.

اسی شوهرت چیشد؟اخرش بی گناه بود؟

نه بیگناه نبود اما قهر کردم بعدش اومد دنبالم.. گفت اشتباه کردم غلط کردم و این حرفا منم شرط گذاشتم ضبط صدا مدام رو گوشیش باشه قبول کرد... الانم میگه واقعا اشتباه کردم.. از اون موقع بهش بی اعتمادم