2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین

125 بازدید | 11 پست

۵هفته و ۴روزمه اصلا هیچی نمیتونم بخورم اشتهام صفر صفره همش بیحالم چشام گود افتاده ۱۰ روز بیشتره که چیزی نتونستم بخورم فقط صبحانه پنیر و گردو میخورم ناهار و شام اصلا نمیتونم بخورم 

به نظرتون طبیعیه یا مشکلی هست 

حالت تهوع هم زیاد ندارم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم بچت پسره منم اینطور بودم البته ماست فقط میتونستم چند لقمه بخورم

تا چند وقت اینطوریه

طبیعیه خیالت راحت بچه همه نیازهاشو برطرف می‌کنه از بدن تو

ولی خوش به حالت من انقد اشتهام زیاد شده ک کلی وزن اضافه کردم😅 بعد زایمان باید رژیم‌ بگیرم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
طبیعیه خیالت راحت بچه همه نیازهاشو برطرف می‌کنه از بدن تو ولی خوش به حالت من انقد اشتهام زیاد شده ک ...

من الان وزنم زیاده اما این مدت چون هیچی نخوردم هر کی میبینتم میگه خیلی از بین رفتی 

من الان وزنم زیاده اما این مدت چون هیچی نخوردم هر کی میبینتم میگه خیلی از بین رفتی 

درست میشی کم کم

الان کل سیستم بدنت به هم ریخته

سعی کن قرص های مکمل بخوری ک ویتامینهات تامین بشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
درست میشی کم کم الان کل سیستم بدنت به هم ریخته سعی کن قرص های مکمل بخوری ک ویتامینهات تامین بشه

چند هفتته

وای عزیزم انشالله این چند هفتم به سلامتی بگذرونی و یه زایمان راحت داشته باشی 

الهی آمین مرسی عزیزم😍 همچنین ان شاالله کوچولوتو با شادی و سلامتی بغل بگیری❤️