2777
2789
عنوان

کیا مثل من از پر مویی رنج میبرن؟؟؟

12875 بازدید | 41 پست
واقعا خیلی خستم کرده اعتماد به نفسمو از دست دادم هر جایی که فکرشو کنین در میاد اپیلاسیونم نمیتونم همش انجام بدم دردش واقعا سخته با تیغم ک امروز میزنی فردا در میاد با پودر موبر میزنم همیشه که اونم مثل تیغه تقریبا خیلی دوست دارم لیزر کنم ولی هزینش خیلی زیاده واسه کا بدن و نمیدونم واقعا تاثیر داره یا نه .. کسایی ک تجربه لیزر دارین بگین راضی بودین؟
اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
من ازشون رنج نمیبرم

دارم لذت میبرم

اصن موهای پامو میبینم کیف میکنم پشمالوی کی بودی
آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسیم نتیجه ای هم گرفتی تا الان؟
اَللّهُمَّ ارْزُقْنى شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لى قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ ...
من از کم مویی رنج میبرم😂😂😂
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
لیزر منافذ باز پوستم که حالت دون دون شده از بین میبره؟ سیاهی زیر بغلو چطور؟
من پاهامو موم میندازم که یه ماه بعد سر میزنه.دستامو که با تیغ دیرتر درمیاد با تیغ میزنم.منم مثه شما پرموام یکم.حتی رو گلوم یکم کرک هس که با کرم موبر دو الی سه هفته یبار برمیدارم.نواحی حساسم با ژیلت ضد حساسیت
شکر نعمت ، نعمتت افزون کند ...
تمشک خانوم شما لیزر کردی؟
جاری من برا کل بدنش میره هر جلسه فکر کنم 900 هزار تومنه، ولیخیلی تاثیر داشته اونم خیلی پرمو بود... ولی من خییلی کم مو هستم با همون اپیلاسیون رفع میشه😊😊
تورو دوست دارم، مثل حس نجیب خاک غریب/تو رو دوست دارم مثل عطر شکوفه های سیب/تورو دوست دارم عجیب/ تورو دوس دارم زیاد/ چطو پس دلت میاد منو تنها بذاری
دلارام مال من حالت کرکی هم نداره لامصبا خیلی زخیم شده .. بخدا خیلی دارم رنج میبرم بزرگترین آرزوم اینه ریشه همه موهای بدنم بسوزه جز سر و ابرو